Κύριε Δένδια είναι δυνατόν να διαπράξουμε τέτοιο έγκλημα;

0
217

Αυτό που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Εστία» είναι δυστυχώς η επιβεβαίωση αυτών που είχαμε γράψει εδώ και ένα μήνα περίπου. Έπειτα από την επίσκεψη Δένδια και την ταπεινωτική υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Θεωρήσαμε τότε ότι μετά από αυτή την ταπείνωση, ο Νίκος Δένδιας θα συνειδητοποιούσε ότι τυχόν αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ήταν μία πράξη υποτέλειας για την Ελλάδα που θα άρμοζε μόνο σε ηττημένο πολέμου.

Πέραν φυσικά της αυτονόητης προδοσίας κατά των αδελφών μας Σέρβων, των μοναδικών φυσικών συμμάχων μας στην χερσόνησο του Αίμου.

Και όμως η σημερινή αποκάλυψη της έγκριτης εφημερίδας, πρέπει να προκαλέσει συναγερμό σε κάθε Έλληνα ανεξαρτήτως ιδεολογίας η κόμματος. Μιλάμε για ένα ιστορικό ατόπημα, για μία ιστορική αστοχία, στα όρια της εθνικής μειοδοσίας.

Και πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο ένας έμπειρος πολιτικός όπως ο κύριος Δένδιας φαίνεται να σέρνεται σε μία τέτοια ανίερη πράξη.

Ελπίζουμε πραγματικά να μην το δούμε να συμβαίνει. Οι συνέπειες για το έθνος θα είναι τεράστιες. Περιττεύει να πούμε ότι ανοίγει η κερκόπορτα όχι μόνο για τα κατεχόμενα, αλλά κυρίως για την Θράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code