Κύρτσος: Ο κ. Ντογιάκος πρέπει να παραιτηθεί, δεν έχει καμιά σχέση με την δικαιοσύνη.

0
266

-Τους προκαλώ δημόσια να που τι είδους Εθνικός Κίνδυνος είμαι,

-Έχουμε ένα Κράτος που με τον Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε Παρακράτος,

-Ο κ. Ντογιάκος πρέπει να παραιτηθεί, δεν έχει καμιά σχέση με την Δικαιοσύνη, ας αναζητήσει αλλού τον τρόπο βιοπορισμού του.

Ο Ευρωβουλευτής του Renew Europe και ο ερευνητής δημοσιογράφος είναι τα τελευταία θύματα του «Ελληνικού Watergate», ενός σκανδάλου υποκλοπών που συγκλονίζει την Αθήνα εδώ και μήνες.

Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο των Υποκλοπών που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Η αποκάλυψη, αυτή τη φορά, έρχεται από το Euractiv. Σύμφωνα με τον μεγάλο ευρωπαϊκό ειδησεογραφικό οργανισμό, η ΑΔΑΕ, ύστερα από σχετικά αιτήματα κατάφερε να διαπιστώσει και επίσημα την παρακολούθηση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, καθώς και αυτήν του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου, από την ΕΥΠ.

Εντύπωση προκαλεί πως, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, την έρευνα της ΑΔΑΕ φέρεται να επιχείρησε να παρεμποδίσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, επικαλούμενος τον νέο νόμο για τις παρακολουθήσεις που πέρασε η Κυβέρνηση, ο οποίος καθορίζει τόσο τον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΠ, όσο και τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ.

Ο Γιώργος Κύρτσος Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας Renew Europe στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here