Λοβέδρος: Ο πρώτος Υπόδικος Υποψήφιος Πρόεδρος κόμματος στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας.

0
317

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του κόμματος στο οποίο ανήκει. Έτσι είναι και επίσημα ο πρώτος υπόδικος υποψήφιος πρόεδρος κόμματος στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας.

Ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου Παπανδρέου, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκινά την δίκη του επανάσταση για την ανατροπή της Φώφης Γεννηματά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Προκηρύσσει μόνος την έναρξη των διαδικασιών εκλογής νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ με την Φώφη ανήμπορη να αντιδράσει.

Υ.Γ. Προτίμηση για Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-Τι δείχνουν οι έρευνες της Opinion Poll.

Η Opinion Poll πραγματοποίησε έρευνα για τις εσωκομματικές διαδικασίες αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως δείχνει η έρευνα ενισχύεται σημαντικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ αξιοσημείωτη είναι η πτώση της Φώφης Γεννηματά.

Ενδεικτικά αυτά που δείχνουν οι έρευνες για κάθε υποψήφιο είναι:

-Η Φώφη Γεννηματά στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής από το 21,7% τον Νοέμβριο του 2020, υποχώρησε τον Μάρτιο του 2021 στο 16,7%. Ενώ στην κοινή γνώμη αντίστοιχα τον Νοέμβρη του 2020 είχε 17,6% ενώ τον Μάρτιο του 2021 18,1%

-Ο Νϊκος Ανδρουλάκης στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής από το 26,7% πήγε στο 26,5%, ενώ στην κοινή γνώμη από το 13,4% του Νοεμβρίου πήγε τον Μάρτιο στο 17,9%

-Ο Ανδρέας Λοβέρδος στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής από το 25,3 του Νοεμβρίου πήγε τον Μάρτιο στο 39,7%, ενώ στην κοινή γνώμη από το 20,6% του Νοεμβρίου πήγε στο 28,5% τον Μάρτιο.

-Ο Παύλος Γερουλάνος στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής τον Νοέμβριο του 2020 είχε 8% ενώ τον Μάρτιο 7,7%, στην κοινή γνώμη από το 5,2% του Νοεμβρίου πήγε τον Μάρτιο στο 11,4%.

Φυσικά όλα αλλάζουν μέχρι την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης των υποψηφίων.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα πάντως είναι ότι την δεύτερη Κυριακή η μάχη θα είναι μεταξύ Ανδρουλάκη και Λοβέρδου.

Υ.Γ.1. Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο Novartis.

Να διωχθεί για το κακούργημα της δωροδοκίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση ο βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛΛ. και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ζητεί η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Την δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας παρήγγειλε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, η οποία χειρίζεται την έρευνα για την υπόθεση Novartis.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here