Λογοκρισία στην ΕΡΤ στις Ειδήσεις που αφορούν την εξέγερση στα νησιά με τους μετανάστες.

0
469

«Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ@@@@σουμε!»

Αυτά φώναζαν χτες το βράδυ από τα υψώματα κάτω από την περιοχή της Καράβας οι διμοιρίες των ΜΑΤ , που η κυβέρνηση έστειλε στα νησιά μας. Νεαροί άνδρες σε κατάσταση αμόκ, βρίζουν τους κατοίκους της Λέσβου και πέφτουν όλοι μαζί πάνω σε γυναίκες στη Χίο.

Πετάνε βόμβες αερίου μέσα στο πλήθος και απρόκλητα μέσα σε μαγαζιά. Τρομοκρατούν τους κατοίκους.

 

Οι κάτοικοι των νησιών εκπέμπουν S.O.S. Κινδυνεύουν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρά τις εκκλήσεις για ειρηνική αντιμετώπιση της κατάστασης, κυκλοφορούν φήμες ότι έρχονται κι άλλες διμοιρίες. Αφιονισμένων και λυσσασμένων. Σε ποιόν λογοδοτούν, οι αλήτες που παρουσιάζονται σαν αστυνομικοί; Από ποιούς παίρνουν εντολές να χτυπάνε στο ψαχνό;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Έκκληση στους κατοίκους των νησιών να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να πέσουν οι τόνοι απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.

«Όλο αυτό που γίνεται στα νησιά είναι προς όφελος των νησιών και της χώρας», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Μάλιστα ζήτησε να μην έρχονται στη χώρα όσοι δε δικαιούνται άσυλο διότι «Από ‘δω και στο εξής θα υπάρχει η κλειστή δομή όπου εκεί θα εξετάζεται το αίτημα ασύλου. Όποιος δε δικαιούται θα γυρίζει πίσω».

Και οι πλαστικές σφαίρες; Και αυτές για το καλό τους είναι;

Βανδαλισμοί των ΜΑΤ σε βάρος πολιτών σε Χίο και Λέσβο.

Πολίτες με καραμπίνες παγίδευσαν τα ΜΑΤ στο στρατόπεδο Κυριαζή.

Ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή στη Λέσβο βρίσκονται αυτή την ώρα έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούν καραμπίνες.

Το κλίμα είναι πολεμικό, με τους αστυνομικούς να περιμένουν ενισχύσεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις οργανωμένες ένοπλες ομάδες. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δέχονται πλέον επιθέσεις με όπλα.

Νέες καταγγελίες για σπασμένα αυτοκίνητα από άνδρες των ΜΑΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here