Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν-Ζήτα Τζόουνς….θυελλώδης έρωτας, θυελλώδες διαζύγιο!

0
384

Όταν ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζήτα Τζόουνς ανακοίνωσαν πως θα χωρίσουν, το μεγάλο πρόβλημα ήταν η κηδεμονία των δύο παιδιών τους.

Του Ντίλαν-Μάικλ και της Κάρι-Ζήτα. Έπειτα από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης η Κάθριν κι ο Μάικλ έφτασαν σε ένα σημείο που το μόνο που μπορεί να δώσει ο ένας στον άλλον είναι ο χειρότερος εαυτός τους.

Η Κάθριν υποφέρει από διπολική διαταραχή, αλλά αυτό ο Μάικλ μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να υποφέρει όμως λέει, όταν η γυναίκα του πίνει και πίνει πολύ.

Βέβαια η δική του στάση είναι τελείως διαφορετική από εκείνη της Κάθριν, αφού στάθηκε υπομονετικά στο πλευρό του όταν διαγνώσθηκε ο καρκίνος του Μάικλ.

Για το λόγο αυτό ο Μάικλ δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά του με μια μητέρα που είναι αλκοολική. Αλλά και η Κάθριν δεν θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της ένας πατέρας που κάθε μέρα έχει κι άλλη ερωμένη.

Όμως ακόμη κι όταν ο Μάικλ δημόσια δήλωσε ότι ο καρκίνος του λάρυγγά του προήλθε από στοματικό σεξ, ήθελε κατά βάθος να πλήξει την εικόνα της γυναίκα του ότι εκείνη δηλαδή του μετέδωσε τον καρκίνο αλλά και να τη χώσει ακόμη βαθύτερα στην κατάθλιψή της. Βέβαια και τα δυο τους παιδιά είναι εσωτερικά σε σχολείο και βλέπουν τους γονείς τους περιστασιακά.

Γεγονός είναι ένα πάντως. Τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα για τη μεταξύ του ζευγαριού σχέση.

Ας ελπίσουμε μόνο να σκεφτούν μια σωστή λύση για τα παιδιά τους, γιατί το τίμημα όλων αυτών θα το πληρώσουν δυο αθώα πλάσματα……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here