«Μένουμε Σπίτι…για την Πατρίδα και την Ανθρωπιά».

0
557

Γεμάτοι ελπίδα κι αισιοδοξία…Αγαπάμε και προσέχουμε ο ένας τον άλλον, ακούγοντας  εξαιρετική μουσική…μέσα στο σπίτι μας.

-Κορωνοϊός – 7χρονο Ελληνόπουλο έγραψε το «Βαλς της Απομόνωσης».

Η νέα σύνθεση του Στέλιου Κερασίδη εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλους όσους έχουν πληγεί και περνάνε δύσκολες στιγμές απομονωμένοι από την πανδημία του COVID-19.

-Μην μας τα ζαλίζεις και βγάλε το σκασμό.

Μουσική επίθεση στους συνωμοσιολόγους και τις απόψεις τους για τον ιό, κάνει ο καλλιτέχνης Θέμος Ρίζος με το κομμάτι του «Βγάλε τον σκασμό για τον κορωνοϊό».

Το κομμάτι «Βγάλε τον σκασμό (για τον ιό)» είναι το δεύτερο του καλλιτέχνη που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Youtube μετά το Αχ Ντίνα (Η Καραντίνα). Και αν το πρώτο κομμάτι αφορούσε γενικά την καραντίνα, διασκεδαστικό αλλά χωρίς αιχμές, το «βγάλε τον σκασμό» όπως εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει και από τον τίτλο, διαφέρει.

Κι αυτό γιατί επιτίθεται – και όχι άδικα – σε όσους αναπαράγουν από θεωρίες συνωμοσίας μέχρι δήθεν επιστημονικές απόψεις.

«Λέω αντί για σένα, να ακούσω ένα γιατρό» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και στους στίχους που όπως και τη μουσική, το τραγούδι, τις κιθάρες, το μπάσο, το σέικερ, τη μίξη και το μοντάζ υπογράφει ο ίδιος ο Θέμος «Apicos» Ρίζος.

-Αχ Ντίνα (Η Καραντίνα): Το απόλυτο viral τραγούδι για τον κορωνοϊό.

Η καραντίνα στην οποία βρίσκονται οι περισσότεροι Έλληνες αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι τους, με στόχο την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, φαίνεται πως για κάποιους αποτελεί…πηγή έμπνευσης!

Ο Θέμος Ρίζος, ή αλλιώς ο Πίκος Απίκος από τους Picos Apicos & The Pina Coladas, φρόντισε να μας κάνει να ξεχαστούμε λίγο, ερμηνεύοντας το νέο τραγούδι – απόλυτο viral – του κορωνοϊού, με τίτλο Αχ Ντίνα (Η Καραντίνα).

Το τραγούδι είναι μία τροποποίηση του τραγουδιού «Oh Carol» του Neil Sedaka. «Αχ  Ντίνα θέλω να σε δω, μα είμαι σε καραντίνα και δεν μπορώ να βγω», είναι ο πρώτος στίχος του τραγουδιού που προκαλεί γέλιο.

Το συγκεκριμένο κομμάτι φυσικά έχει γίνει viral και έχει κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here