Μαινόμενος ο Πολάκης κατά του Γεωργιάδη για Ε. Αποστολάκη: Σε ποια τρύπα ήσουν χωσμένος τηλεβιβλιοπώλη πωλητή νανογιλέκων;

0
223

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί της Τετάρτης κατά του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης «άστραψε και βρόντηξε» κατά του ναύαρχου Αποστολάκη, σχολιάζοντας ότι «το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα» και ότι «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός».

Ωστόσο, τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν την «έκρηξη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξέσπασε μέσω ανάρτησης στο Facebook:

«ΑΚΟΥ Τήλε-βιβλιοπώλη πωλητή νάνο-γιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη! Είσαι ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου!

Επί Αποστολάκη το Όρουτς Ρέις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο. Επί ημερών σας σουλατσάριζε!

Σε ποια τρύπα ήσουν χωσμένος τότε θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο που δεν σας βάστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια, στην Αττική και στην Ηλεία;;;;;»…σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code