Μαξίμου και Δένδιας εγκαλούν τον Γεωργιάδη για Αλαζονεία!

0
466

Μήνυμα στον Άδωνη Γεωργιάδη να σταματήσει να μιλά για 180 βουλευτές και να περιορίσει την αλαζονεία του έστειλε το Μαξίμου. Για τους κινδύνους της αλαζονείας της ΝΔ προειδοποίησε και ο Νίκος Δένδιας σήμερα (στον ΑΝΤ1).

«Τώρα για εμάς ποια είναι η πρόκληση. Να μην επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία. Ε, υπάρχουν, προφανώς υπάρχουν διάφορες αντιλήψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ακούω, διαβάζω»…είπε ο Ν. Δένδιας και συνέχισε:

«Υπάρχει μια αντίληψη που λέει να το πάμε, να φτάσουμε στο 180 και από εκεί και πέρα να μπορούμε να αλλάξουμε και το σύνταγμα, να αλλάξουμε συνολικά το γίγνεσθαι στη χώρα. Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό.

Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο. Αυτή θα ήταν η δική μου συνταγή επιτυχίας. Νομίζω ότι αυτή είναι και η συνταγή επιτυχίας που θα επιλέξει και ο Πρωθυπουργός».

Υ.Γ. Για αναθεώρηση του Συντάγματος από τη Ν.Δ. μιλά ο Άδωνις  Γεωργιάδης.

Τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε αλλαγή του Συντάγματος, με τους όρους της, επισήμανε το βράδυ των εκλογών ο Άδωνις Γεωργιάδης, που από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε ότι στόχος της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές είναι να πάρει το κόμμα 180 έδρες στη Βουλή.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here