Μαρία Δεναξά: Όπως η Ρωσία έτσι και η Κίνα…κηρύσσει τον Πόλεμο στο διογκωμένο εγωισμό Αμερικανών και Ευρωπαίων.

0
122

Mε τρόπο ξεκάθαρο κι όχι με τις φανφαρολογίες των Δυτικών, οι νέες Υπερδυνάμεις δείχνουν πως γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις Δυτικές ηγεσίες που αποτελούνται από Ανδρείκελα, που το μόνο που γνωρίζουν είναι να κουνάνε το δάχτυλο, να δίνουν εντολές και επικίνδυνα μαθήματα υποδυόμενοι τα αφεντικά του κόσμου.

🔴 Έτσι μετά το τεράστιο τραπέζι της απόστασης του Πούτιν, τη σκυτάλη του διπλωματικού εξευτελισμού πήρε ο κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ. Μετά τον Μακρόν, τη φον ντερ Λάιεν και τον Σολτς ήταν η σειρά του Αμερικανού Αντονι Μπλίνκεν, να φάει ένα μνημειώδες διπλωματικό…χαστούκι στην Κίνα, που μάλιστα οι κινέζοι το κυκλοφόρησαν σε βίντεο!

🔴 Αναμένοντας την άφιξη του Μπλίνκεν, σε μια απρόσωπη αίθουσα, ο Σί ρωτάει τον Αντιπρόεδρο του: «Πότε φεύγει;» για να λάβει την απάντηση «απόψε». «Τόσο το καλύτερο!»…ανταπαντά ο Σι!

🔴 Με το που φθάνει ο Μπλίνκεν, ο πρόεδρος της Κίνας δεν κάνει το παραμικρό βήμα προς το μέρος του, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης δεν δόθηκε συνέντευξη τύπου. Άλλωστε δεν είχαν τίποτα από κοινού να πουν.

🔴 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μπλίνκεν στο Πεκίνο, δεν υπήρξε πρωτόκολλο για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο. Κανένας ανώτερος Κινέζος αξιωματούχος δεν τον περίμενε. Δεν στρώθηκε κόκκινο χαλί και κανείς άλλος εκτός από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Κίνα, δεν συνόδευσε τον Μπλίνκεν στο αεροπλάνο όταν έφυγε.

🔴 Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου προς μεγάλη…δόξα του Δυτικού Ηγεμόνα!

🔴 Όσοι γνωρίζουν τους κινέζους έχουν ήδη συνειδητοποιήσει πως η διαρροή μιας τόσο ταπεινωτικής εικόνας-που να κυκλοφορεί μάλιστα παγκοσμίως-δεν έχει γίνει τυχαία. Είχε σχεδιαστεί από το Α έως το Ω με ένα ξεκάθαρο μήνυμα: δεν είστε ευπρόσδεκτοι στην Κίνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έρχεστε για να τρώτε…σφαλιάρες!

🔴 Με λίγα λόγια όπως η Ρωσία έτσι και η Κίνα, κηρύσσει τον πόλεμο στο διογκωμένο εγωισμό Αμερικανών και Ευρωπαίων. Τα υπόλοιπα έπονται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here