ΜΑΡΤΙΝΗΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ λογαριασμούς να δείτε ποίους λάδωνα!!…..του Γιάννη Ντάσκα.

0
220

Να ανοίξουν λογαριασμοί όσων συνεργάστηκαν στο σκάνδαλο «Ερρίκος Ντυνάν» υποδεικνύει με νόημα ο Ανδρέας Μαρτίνης, επί 30 χρόνια «συντονιστής» του σκανδάλου «Ερυθρός Σταυρός-Ερρίκος Ντυνάν».

Την υπόδειξη κάνει με χειρόγραφη επιστολή του, με ημερομηνία 27 Ιουλίου στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία Ανδρέα Μπαλωμενάκη.

Η επιστολή, την οποία παρακάτω δημοσιεύουμε ολόκληρη δεν είχε καμία σχεδόν δημοσιότητα και απο μια απλή ανάγνωσή της θα καταλάβετε το γιατί.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης που εκβιάζεται στον Κορυδαλλό να μην μιλήσει, με όσα γράφει «καίει» το «Σύστημα Εξουσίας», το οποίο τον κράτησε στη θέση αυτή, του επέτρεψε να πλουτίσει, ώστε να έχει το στόμα «μπουκωμένο», να «μπουκώνει» όσα στόματα μπορεί (το επεχείρησε και με μας) στην πολιτική και στα ΜΜΕ, για να μένουν κλειστά και τώρα με βλακώδη επιχειρήματα του Άδωνη προσπαθεί να τον «πεθάνει» στη φυλακή (όπως τον Π. Ψωμιάδη) ως «μόνο υπεύθυνο» ενός σκανδάλου που είχε πολλούς συνδαιτυμόνες…

Ο Μαρτίνης γράφει ότι είχε φίλους και συνεργάτες στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τώρα του γυρίζουν την πλάτη και στον ΣΥΡΙΖΑ κανέναν, εκτός της μακράς φιλίας και συνεργασίας που είχε με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ποινικολόγο Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Στο σκάνδαλο αυτό εμείς δίναμε επι 20 χρόνια μεγάλη δημοσιότητα και το ίδιο κάναμε με πρωτοσέλιδα και όταν το γραφείο «φίλου και συνεργάτη» του Μαρτίνη μας πήρε το αυτοκίνητο με κατάπτυστη νομικά δικαστική απόφαση, αν και είχαμε πέρα για πέρα δίκιο.

Ο Άδωνης που μας ήξερε καλά γιατί ποτέ δεν ζήτησε στοιχεία, ώστε να αφήσει το νόμο να εφαρμοσθεί την ώρα που παρά-δικαστικά κυκλώματα μπλόκαραν τα πάντα; 

Το άνοιγμα των λογαριασμών προωθεί επίμονα και στο σκάνδαλο αυτό ο Νίκος Νικολόπουλος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο έντονα το ζήτησε ο εισηγητής στην Επιτροπή, βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Λάππας, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή.

Αν συνεργαστεί ο Μαρτίνης και «θυμηθεί» σε ποιούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους «τάχωνε», τότε είναι πιο εύκολο να βρεθεί άκρη πριν το «σύστημα» μπλοκάρει τα πάντα ή πριν ο Μαρτίνης, με τα πολλά προβλήματα υγείας και τα 76 του χρόνια «τελειώσει», όπως ο Ψωμιάδης, ο Βγενόπουλος κλπ. 

Για να δείτε ολόκληρη η χειρόγραφη «καυτή» επιστολή του στη Βουλή……κάντε κλικ πάνω στην κάθε μια σελίδα ξεχωριστά:

{joomplucat:133 limit=4}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here