Μείζον Θέμα Κατασκοπείας: Επιστολή Βόμβα με στοιχεία από τις Αμερικανικές Διωκτικές Aρχές στην αρμόδια Επιτροπή.

0
264

Μία επιστολή-κόλαφος εστάλη στον Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας από τον εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη.

Στην συγκεκριμένη επιστολή παρατίθενται ατράνταχτα στοιχεία από τις Αμερικανικές διωκτικές αρχές, διεθνείς οργανισμούς και ερευνητικές ομάδες. Αλλά και μία επιστολή διακεκριμένου Βρετανού νομικού, ο οποίος έπεσε κι αυτός θύμα του ίδιου κυκλώματος.

Στα στοιχεία που συνάπτονται και πλέον είναι στα χέρια της επιτροπής και του προέδρου της, αναφέρονται ονομαστικά 17 Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι έπεσαν θύματα παρακολούθησης από ένα σκοτεινό κύκλωμα, το οποίο στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας αλλά και του ίδιου του πολιτεύματος. Μέσα στα ονόματα είναι και αυτό του προέδρου της επιτροπής!

Διαβάστε την επιστολή όπως εστάλη:

«Προς:
κ. Αθανάσιο Μπούρα
Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας
Βουλή των Ελλήνων

Κοινοποίηση:

– κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
– κ.κ. Προέδρους κομμάτων
– Μέλη της Ειδικής Μόνιµης Επιτροπής

Αξιότιµε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του αιτήματος του κ. Πρωθυπουργού για έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής σας, µε σκοπό τη διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για εγκατάσταση παράνομου λογισμικού στο “κινητό” του τηλέφωνο και πιθανές υποκλοπές συνδιαλέξεὠν του, σας αποστέλλω-λόγω προφανέστατης συνάφειας των υποθέσεων- στοιχεία για τις υποκλοπές/hacking των λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) 17 βουλευτών (συμπεριλαμβανομένου του δικού σας), εμού, στελεχών της εφημερίδας µας, δικηγόρων και άλλων προσώπων.

Τα στοιχεία βασίζονται:

-α) στην, από 16/05/2022, προφορική κατάθεση του Βρετανού δικηγόρου της «δημοκρατίας» κ. David Hooper στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του άρθρου 86, παρ. 4 του Συντάγματος, κα Κων. Αλεβιζοπούλου, η οποία διερευνούσε τις ψευδείς-όπως αποδείχθηκε µε το αµετάκλητο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου-καταγγελίες του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάµπυ Μιωνή,

-β) στο, από 9/11/2021, αρχικό γραπτό υπόμνημα του κ. Hooper και

-γ) στο, από 6/12/2021, συμπληρωματικό υπόµνηµα του κ. Hooper  (τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα επιστολή µου).

Όπως ενόρκως καταθέτει ο κ. Hooper, όλα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο συνεργασίας του, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, µε το FBI των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και επαφών του µε το εξειδικευμένο ινστιτούτο Citizens Lab του Πανεπιστημίου του Τορόντο και στελέχη του διεθνούς ειδησεογραφικού οργανισμού Thomson Reuters.

Τα κατατεθέντα στοιχεία αποδεικνύουν τη διάπραξη των εγκληματικών ενεργειών των υποκλοπών/hacking την περίοδο 2015-16, όταν η «δημοκρατία» διερευνούσε τη «λίστα Λαγκάρντ».

Ωστόσο, πλήθος άλλων ενδείξεων δείχνει τη συνέχιση των παράνομων παρακολουθήσεων μέχρι και τον Αύγουστο του 2019, όταν συνελήφθη, στη Νέα Υόρκη, από το FBI ο Φυσικός αυτουργός τους, Ισραηλινός ντετέκτιβ Άβιραμ Αζάρι.

Λόγω της ταχύτητας ολοκλήρωσης της ανακριτικής διαδικασίας απὀ την κα Αλεβιζοπούλου, δεν ήταν δυνατή η δρομολόγηση δικαστικής συνεργασίας µε τις ΗΠΑ για την αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων της λεγόμενης «Ελληνικής πτυχής» του διεθνούς δικτύου παρακολουθήσεων µε κεντρικό πρόσωπο τον Αζάρι, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από το 2019, ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του Δικαστηρίου της Νότιας Περιοχής της Νέας Υόρκης στις 20 Απριλίου 2022 και η ποινή κάθειρξης του θα ανακοινωθεί στις 4.30 µ.µ.της 19 Οκτωβρίου 2022.

Είναι απαραίτητο για την προστασία των θεσμών, το κύρος της Βουλής των Ελλήνων και την ελευθερία του Τύπου, η Επιτροπή σας να διερευνήσει ταυτόχρονα και αυτή την υπόθεση».

Υ.Γ. Ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από τον Ανδρουλάκη και προσπαθεί να θάψει το  σκάνδαλο μαζικών παρακολουθήσεων  17 βουλευτών!

Νομίζει ότι θα θάψει το τεράστιο σκάνδαλο των Μαζικών Υποκλοπών που διερευνά η Αμερικανική Δικαιοσύνη!…

Ενώ, εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν έρθει στη δημοσιότητα τα τρομακτικά στοιχεία από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που αφορούν μεταξύ άλλων σε παρακολουθήσεις αρκετών βουλευτών, μελών  Επιτροπών Εθνικής Σημασίας, δημοσιογράφων, εκδοτών και άλλων προσώπων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από την υπόθεση Ανδρουλάκη για να θάψει αυτό το τεράστιο σκάνδαλο!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να διαλευκανθεί απόλυτα και γρήγορα η υπόθεση με την μηνυτήρια αναφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη και ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το ταχύτερο δυνατόν, ακόμη και αύριο.

Κουβέντα για το άλλο μεγάλο σκάνδαλο που ήδη διερευνά η Αμερικανική Δικαιοσύνη, προφανώς επειδή πολλοί από τους στοχοποιημένους των παρακολουθήσεων, προσπαθούσαν να ξεσκεπάσουν το Σκάνδαλο Novartis…

Η ενέργεια λοιπόν αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη να παριστάνει τον έκπληκτό για την υπόθεση Ανδρουλάκη,  ενώ γνωρίζει πολύ καλά το ευρύτατο το σκάνδαλο υποκλοπών που απειλεί τον πυρήνα της Εθνικής Ασφάλειας και του ίδιου του Πολιτεύματος για χάρη απατεώνων και άντε εθνικών συμφερόντων, θα είναι και το κύκνειο άσμα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here