Μεγάλη Γαλλική Κινηματογραφική Παραγωγή Θα Γυριστεί Στην Ελλάδα.

0
514

Το Παρίσι στηρίζει τον τουρισμό μας με μία παραγωγή που θα προβληθεί σε εκατομμύρια θεατές από έξι χώρες.

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα μεγάλης γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής. Ο λόγος για την ταινία «On sourit pour la photo» ή «Χαμογελάστε για τη φωτογραφία», με σκηνοθέτη τον Francois Uzan και πρωταγωνιστές τούς δημοφιλείς ηθοποιούς Jacques Gamblin και Pascale Arbillot.

Η ταινία αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Γαλλίας αλλά και σε διεθνές επίπεδο, καθώς εκτιμάται ότι θα τη δουν περισσότεροι από 10.000.000 Γάλλοι θεατές, ενώ αναμένεται να προβληθεί ακόμα στην Ιταλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γερμανία, την Ισπανία και άλλες χώρες.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 13 Ιουλίου στην Αθήνα και την Αίγινα, με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες και θα πραγματοποιηθούν σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως ο Ναός της Αφαίας στην Αίγινα, σε ανερχόμενες γειτονιές της Αθήνας, όπως ο Κεραμεικός και το Παγκράτι, καθώς και σε χώρους πολιτισμού, όπως το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Στόχος είναι να αναδειχθεί το δυναμικό πρόσωπο της Ελληνικής πρωτεύουσας, η νέα Ελληνική γαστρονομία, ο Ελληνικός τρόπος ζωής, αλλά και οι άγνωστες πτυχές της Αττικής όπως οι μαρίνες, η Λίμνη της Βουλιαγμένης, τα οινοποιεία της, η κουλτούρα γύρω από την παραγωγή φιστικιού στην Αίγινα κ.ά.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here