Μεγαλειώδης συγκέντρωση 158 ατόμων στο Σύνταγμα με τους ευρωπαϊστές κ.κ. Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε, Τζήμερο κτλ.!

0
315

Οι «νεοφιλελεύθεροι» της χώρας διοργάνωσαν στις 13/05/2015 το βράδυ συγκέντρωση το Σύνταγμα, με «ιδιαίτερη» επιτυχία από ότι φάνηκε στις φωτογραφίες!…..εναντίον του νομοσχεδίου για την Παιδεία του Αριστείδη Μπαλτά, που ψηφιζόταν την ίδια ώρα στην Βουλή, που έρχεται να καταργήσει την Τράπεζα Θεμάτων στο Λύκειο, να επαναφέρει τους φοιτητές που διεγράφησαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις επειδή έχουν περάσει τα χρόνια φοίτησης, και πολλές άλλες αδικίες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα είχε τίτλο…..«Ανάψτε τον φακό», στην οποία έδωσαν το παρών……ο ακατονόμαστος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ), η Αλεξία Μπακογιάννη (Ντόρα), ο Θάνος Τζήμερος και ο Θάνος Βερέμης.

Όλοι ευρωπαϊστές…..για να διαμαρτυρηθούν για την…..μπαλτά στην παιδεία!!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ήταν μία μεγαλειώδης συγκέντρωση 158 ατόμων στο Σύνταγμα, η συγκέντρωση εναντίον του νόμου για την Παιδεία του Αριστείδη Μπαλτά.

Μετά την (επίσης μεγαλειώδη) συγκέντρωση στο Μαρούσι με τον κύριο και την κυρία Πατούλη να δίνουν αγωνιστικό παρών, οι… ευρωπαϊστές (νεοφιλελεύθεροι), βρέθηκαν στον χώρο των αγώνων, όχι στην Καισαριανή, αλλά στην πλατεία Συντάγματος.

Αλλά δεν έκλεισαν οι δρόμοι, όχι! Δεν «τραυμάτισαν» τον τουρισμό, όχι! Δεν εμπόδισαν τον κόσμο να ψωνίσει (τις Κυριακές), όχι! Το αντίθετο…..

Μέσος όρος ηλικίας στη συγκέντρωση: 68,3 ετών! Ήταν και τέσσερις νέοι. Αλλά γρήγορα αποδείχτηκε πως ήρθαν για τους ευζώνους!!

Η Γερμανική Πρεσβεία βεβαίως επικρότησε την μεγαλειώδη συγκέντρωση 158 ατόμων στο Σύνταγμα!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here