ΜΕΓΑ Σκάνδαλο στην Ο.ΣΥ Α.Ε.! Με Φωτογραφικό Διαγωνισμό πάνε να δώσουν 828.000€ για Αντί-μικροβιολογικά Φύλλα Χαλκού που τοποθετούνται στις κοινόχρηστες επιφάνειες αφής των λεωφορείων»!…του Δ.Β.

0
96

-Την ώρα που η πραγματική τους αξία δεν ξεπερνάει τις 200.000 €!……

Εν μέσω της τραγωδίας των Τεμπών και των όσων αποκαλύπτονται για το εικοσαετές μεγάλο φαγοπότι στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο ένας άλλος σκανδαλώδης Φωτογραφικός Διαγωνισμός ύψους 828.000 € βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ο.ΣΥ Α.Ε. για «Ανάθεση Υπηρεσιών τοποθέτησης Αντί-μικροβιολογικών Φύλλων Χαλκού στις κοινόχρηστες επιφάνειες αφής των λεωφορείων»!

Επιχάλκωση-επένδυση κοινόχρηστων επιφανειών αφής με αντιμικροβιακά προϊόντα χαλκού - Sanitary Power

Πρόκειται για αυτοκόλλητα από 100% καθαρό χαλκό που όπου κολληθούν η επιφάνεια γίνεται αυτό-απολυμαινόμενη αφού ο χαλκός σκοτώνει ΟΛΑ τα μικρόβια και δεν επιτρέπει ούτε την ανάπτυξη των ιών στην επιφάνειά του.

Πρόκειται για Ελληνική ευρεσιτεχνία κατοχυρωμένη στον ΟΒΙ κατά την διάρκεια του 1ου lockdown.

Στο μεταξύ εμφανίζεται ένας «αλεξιπτωτιστής» της αγοράς που με ισχυρές γνωριμίες και με διαφορά τερτίπια επιχειρεί αρχικά να ξεπατικώσει την πατέντα και εν συνέχεια να εξαγοράσει την ευρεσιτεχνία με την προοπτική να πουλήσει τα Αντί-μικροβιολογικά αυτοκόλλητα χαλκού στο Δημόσιο.

Και ω του θαύματος, στις 22/7/2022 η Ο.ΣΥ Α.Ε. προκηρύσσει διαγωνισμό για «Ανάθεση Υπηρεσιών Τοποθέτησης Αντί-μικροβιολογικών Φύλλων Χαλκού στις κοινόχρηστες επιφάνειες αφής των οχημάτων της ΟΣΥ ΑΕ, προϋπολογισμού 828 χιλ €.

Τα σημεία τοποθέτησης των Αντί-μικροβιολογικών φύλλων χαλκού αναλυτικά είναι:

-οι χειρολαβές των θυρών
-οι χειρολαβές των καθισμάτων
-οι κουπαστές
-οι χειρολαβές των όρθιων
-οι μπάρες των όρθιων και
-οι περιμετρικές μπάρες.

Η προκήρυξη γίνεται στα μουλωχτά και έχει καταληκτική κατάθεσης προσφορών την 26/8/2022. Τα έξοδα του εμπορεύματος είναι της τάξεως μόλις των 200.000 €. Δηλαδή το καθαρό κέρδος πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ!

Οι έχοντες την πατέντα των Αντί-μικροβιολογικών αυτοκόλλητων χαλκού στις 9/8/2022 προσβάλλουν με επιτυχία την αρχικό διαγωνισμό και η ΟΣΥ ΑΕ εξαναγκάζεται να μεταθέσει την καταληκτική ημερομηνία των προσφορών για τις 19/9/22.

Ο Ουρανοκατέβατος Επιχειρηματίας που συνεννοείται με κάποιον «Κύριο Βασίλη» από το Γκουβέρνο (Gubernum) και τρέχει τον Διαγωνισμό προσπαθεί να εξαγοράσει τους εφευρέτες για να μη χαθεί η δουλειά.

Προσφέρει επιταγές περιφερειακών τραπεζών, απειλεί, εμπλέκεται η Διεύθυνση Εκβιαστών κατά ζωής της ΓΑΔΑ.

Παρ όλα αυτά ο Διαγωνισμός τρέχει και οι όροι γίνονται ακόμη πιο Φωτογραφικοί ώστε αυτός να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου 2023!!….

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here