ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με νόμο Μητσοτάκη η Τράπεζα και η Δικαιοσύνη «απαλλάξανε» θαλασσοδάνεια 1,2 δις σε Εφοπλιστή φίλο Του.

0
410

Με νόμο Μητσοτάκη παύει η δίωξη σε 36 στελέχη της Τράπεζας και του εφοπλιστή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων ευρώ (συνολικά από όλες τις Τράπεζες 1,2 δις) επειδή η Τράπεζα «ξέχασε» να υποβάλλει την απαιτούμενη εκ του νόμου έγκληση.

Όπως μάθαμε από το «sofokleousin.gr» (20/01), ο εφοπλιστής, γνωρίζοντας προφανώς τον νόμο είχε σταματήσει να πληρώνει τα δάνεια του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει πάντα για τους φίλους του…

Έτσι έφερε νόμο που για να δικαστεί υπόθεση απιστίας, κατάχρησης, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και γενικά θαλασσοδανείων, πρέπει να προσφύγει η ίδια η Τράπεζα (κατ’ έγκληση), αλλιώς απαλλάσσονται.

Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τους φίλους του Σημιτιστάν και του Μητσοτακιστάν, γιατί με άλλο νόμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε την δυνατότητα στις Τράπεζες και τους Τραπεζίτες που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στους εφοπλιστές, να δημεύουν την α’ πρώτη κατοικία, ακόμη και για 500 ευρώ, πετώντας οικογένειες στο δρόμο, και μάλιστα χωρίς να έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη!

Έτσι ενώ ο οικογενειάρχης πιέζεται από την Τράπεζα, να πληρώνει το δάνειο του με τα 534 ευρώ που το δίνει ο Μητσοτάκης για χαρτζιλίκι, οι εταιρείες του εφοπλιστή σταμάτησαν να πληρώνουν για τα δάνεια που είχαν πάρει, αφού για όλα φροντίζει ο Κυριάκος Μητσοτακης και η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ολόκληρο το ιστορικό στο «sofokleousin.gr»και τα συμπεράσματα δικά σας!…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here