ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2020: Πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμου Κηφισιάς από 28/08 έως 28/09/2020.

0
462

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, τα «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ», ξεκινούν την Παρασκευή 28 Αυγούστου για να μας προσφέρουν ένα μήνα ψυχαγωγίας με πληθώρα μουσικών εκδηλώσεων και θεατρικών παραστάσεων.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας του Covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

  • Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από το ακροατήριο. 
  • Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  • Οι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις από Τετάρτη 26/8 ώρες 10:00-14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως 2 άτομα.
  • Για τις παραστάσεις 1/9 και 4/9 η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την Εμμανουήλ Μπενάκη 3 ώρες 10:00-14:00.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2020.

Επίσης, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code