«Μες στην καλή χαρά» το Χόκεϊ Κηφισιάς!

0
286

Την ευκαιρία να «διδάξουν» τα μυστικά του Χόκεϊ επί χόρτου είχαν οι νεαροί αθλητές του Ομίλου Κηφισιάς όταν δέχθηκαν την επίσκεψη του συνεργείου του Alpha!

Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου στην προπόνηση των Παίδων / Κορασίδων, με τη βοήθεια του συνεργείου του Alpha και της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έφεραν πιο κοντά στον κόσμο το άθλημα του χόκεϊ επί χόρτου.

Οι προπονητές αφού έκαναν μια σύντομη αναφορά στην ιστορία τόσο του αθλήματος όσο και της ομάδας, έριξαν κατευθείαν στα βαθιά την κ. Σπυροπούλου, μην μένοντας μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Έτσι αφού της έμαθαν γρήγορα τα βασικά, την άφησαν να συμμετάσχει στο οικογενειακό διπλό της ομάδας και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια, μάλιστα, έκλεισε σύντομα ραντεβού, αυτή τη φορά όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως αθλήτρια στην επόμενη προπόνηση της γυναικείας ομάδας.

Με την παρουσία του τίμησε τον σύλλογο και ο Δήμαρχος της Κηφισιάς κ. Χιωτάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημάκης και κ. Σκορδίλης όπου ευχήθηκαν στους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά και απέδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στο σύλλογο και στο άθλημα.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:47 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here