Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες «ΚΗΦΙΣΙΑ-CITY RUN»!

0
153

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το γνωστό πλέον «ΚΗΦΙΣΙΑ-CITY RUN», την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στην Κηφισιά.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση ήταν το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», ο Δήμος Κηφισιάς, η αθλητική εταιρεία PUMA, και το «All About Running». Μέρος των εσόδων θα διατεθούν υπέρ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

H προσέλευση ξεπέρασε φέτος κάθε προηγούμενο, σε έναν αγώνα γιορτή για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι απήλαυσαν τις μαγευτικές διαδρομές του Καλλικρατικού Δήμου μας.

Αξίζει να αναφέρουμε τους νικητές των αγώνων:

-Στον ημιμαραθώνιο, στους άνδρες ο Γεωργόπουλος Χριστόφορος και στις γυναίκες η Μαρία Κρόκου.

-Στα 10χλμ, ο Κουτσούμπας Νικόλαος και η Χριστίνα Σαμπατακάκη

-Στα 5χλμ, ο Δρόσος Κωνσταντίνος και η Μαυριτοπούλου Ελένη.

Αξίξουν επίσης θερμά συγχαρητήρια και στους μικρούς μας αθλητές που με την παρουσία τους έδωσαν μοναδικό παλμό στη διοργάνωση.

-Στα 1000μ. Πρώτος ο Παπαδόπουλος Κωστής, δεύτερος ο Πανάς Αναστάσης και τρίτη η Τσαπαλή Μαριάννα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές του «ΚΗΦΙΣΙΑ-CITY RUN», το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, τις μπανάνες DOLL, τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ, το RED BULL και την LIFEGUARD HELLAS (κέντρο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών) καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας, την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το portal Κηφισιά 24.gr, το «Runner magazine» και το περιοδικό «SPORTY». Επίσης στο κ. Νίκο Καρανικόλα για την φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Αυτή η μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς του Διοικητή και των Τροχονόμων της, του ΟΑΣΑ, τους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς για την εθελοντική συμμετοχή τους που ήταν καταλυτική για την διεξαγωγή του Αγώνα καθώς και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Νίκο Καρανικόλα για την φωτογραφική κάλυψη της διοργάνωσης.

Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο της Puma κ. Γιάννη Σούμπαση και τον Πρωταθλητή κ. Νίκο Πολιά για την ουσιαστική συμβολή τους στην Διοργάνωση και στην επίτευξη των σκοπών του Αγώνα που είναι η προώθηση του κινήματος για άθληση, ο αθλητικός τουρισμός στην πόλη μας και η καθιέρωση του Αγώνα «ΚΗΦΙΣΙΑ-CITY RUN»

Στους Αγώνες παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, οι συνδιοργανωτές του Αγώνα κ. Σταύρος Ζαπάντης Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού-Πολιτισμού, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Πόρων κ.Σίσσυ Παπασπύρου, ο κ. Χρήστος Καλός Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Προγραμματισμού, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών κ. Γιάννης Παντελεάκης.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα των αγώνων:

{videobox}rhTAmEotwFY{/videobox}

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here