Με τον Καραμανλή ή με τον υπόκοσμο…..κύριε Μητσοτάκη.

0
401

Εξαιρετικά περίεργες οι αντιδράσεις αντιπολιτευόμενων μέσων που μέχρι σήμερα στηρίζουν λυσσαλέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στον ΣυΡιζΑ.

Από τα περισσότερα έλειπε πλήρως οποιαδήποτε αναφορά στην χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, η οποία ήταν ένα υπόδειγμα εθνικής υπευθυνότητας, κοινωνικής ευαισθησίας και ενότητας όλων των ελλήνων.

Θα περίμενε κανείς λοιπόν η πολεμική που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός για αυτή του την παρέμβαση να προέρχεται από τον ΣυΡιζΑ ή ακόμα χειρότερα, από το ΠΑΣΟΚ.

Το να βλέπουμε όμως λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επιτίθενται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Κώστα Καραμανλή, τα ίδια ακριβώς άτομα που παίζουν τα ρέστα τους για την αυτοδυναμία Μητσοτάκη, εξηγεί πολλά.

Και κυρίως φέρνει τον κύριο Μητσοτάκη προ των ευθυνών του. Θα πρέπει σύντομα να επιλέξει εάν θα συνταχθεί με αυτόν τον υπόκοσμο ή εάν θα υιοθετήσει πλήρως και χωρίς αστερίσκους το δόγμα Καραμανλή.

Το δόγμα Καραμανλή που αντικατοπτρίζει τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που σεβάστηκε πατρίδα και κοινωνία, που πολεμήθηκε από τους νταβατζήδες και τον υπόκοσμο.

Ή με τον Καραμανλή ή με τον υπόκοσμο κύριε Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Η πατριωτική ομιλία του Κώστα Καραμανλή, 10 χρόνια μετά.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του:

Υ.Γ. Οι Πρετεντέλληνες και ο Καραμανλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here