Μιχάλης Ιγνατίου στο Omega TV: Σαρώνει τα πάντα ο Μπάιντεν, ξεκάθαρη η θέση του για Αιγαίο και Κυπριακό.

0
447

Στις σημαντικές εξελίξεις που συμβαίνουν στις ΗΠΑ σε σχέση με τη στάση τους στα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στον τηλεοπτικός σταθμό Omega Tv.

Από την Ουάσιγκτον, αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και σημείωσε πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια τεράστια αλλαγή που σαρώνει την Αμερικανική πρωτεύουσα σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων που άπτονται στις σχέσεις με τη Ελλάδα, την Τουρκία και το Κυπριακό.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου επισήμανε με έμφαση ότι υπάρχει πλέον, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, για ξεκάθαρη σχέση και στάθηκε στη δήλωση του κ. Μπλίνκεν ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει ασχοληθεί με το θέμα τόσο ως γερουσιαστής όσο και ως Aντιπρόεδρος.

Είπε μία κουβέντα που την κρατώ. Μίλησε για την μεγάλη εμπλοκή του Πρόεδρου Μπάιντεν στο Κυπριακό και ως μέλος της Γερουσίας, αλλά και ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Σημειώνω ότι αποτελεί θέμα το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here