Μπούμερανγκ για τη ΝΔ η σκοτεινή υπόθεση του NOOR1 θα τελειώσει τον Μητσοτάκη.

0
164

Η κυβέρνηση σήκωσε χθες το γάντι και επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την (με τη μορφή ερωτήματος) ότι εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης κατά του υπουργού Άμυνας και για λογαριασμό επιχειρηματία («αντ’ αυτού ή κατ’ εντολή του», είναι η φράση που χρησιμοποιείται) που φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, γεγονός που αναβαθμίζει το ζήτημα στο ανώτατο δυνατό πολιτικό επίπεδο.

Τις προηγούμενες ημέρες η κυβέρνηση δεχόταν ανελέητο σφυροκόπημα από τη Ν.Δ. και τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης για το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος συνομίλησε με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη, τον οποίο προέτρεψε να καταθέσει στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζει για το σκανδαλώδες και με μαφιόζικες προεκτάσεις αυτό θέμα.

Τι είπε και τι δεν είπε ο υπουργός Άμυνας στον Γιαννουσάκη δεν είμαστε αρμόδιοι να το διερευνήσουμε – πολύ περισσότερο να το πιστοποιήσουμε. Αντιλαμβανόμαστε όμως πως η συντονισμένη, θορυβώδης και κλιμακούμενη επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον του Π. Καμμένου είναι δυσανάλογα μεγαλύτερη και ισχυρότερη από οποιεσδήποτε ευθύνες τού αποδίδονται και τις πράξεις για τις οποίες ελέγχεται.

Και αυτό παραπέμπει σε ισχυρά συμφέροντα τα οποία ξεπερνούν τον χώρο της πολιτικής και την κλασική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εντυπωσιακό για την κατάσταση, αλλά και ενδεικτικό του τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα, είναι το γεγονός ότι σύσσωμα τα μέσα που ελέγχονται από συγκεκριμένο επιχειρηματία πρωταγωνιστούν και δίνουν τον τόνο στην επίθεση κατά του Π. Καμμένου και της κυβέρνησης.

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι το όνομα του επιχειρηματία έχει ακουστεί – χωρίς να αποδειχθεί δικαστικά – ότι συνδέεται με το συγκεκριμένο ναρκω-πλοίο, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα από ότι θα μπορούσε να υποθέσει κανείς.

Απορίες γεννιούνται γιατί -γνωρίζοντας όλα αυτά- η αξιωματική αντιπολίτευση ανέλαβε να δώσει πολιτική εκπροσώπηση σε αυτού του είδους την αντικυβερνητική εκστρατεία.

Τι είναι εκείνο που την υποχρεώνει να το κάνει; Και αν τα επιχειρηματικά συμφέροντα δρουν ανεξάρτητα από αυτήν, γιατί δεν διαχωρίζει τη θέση της; Θέλει μήπως να γίνει κυβέρνηση και να αναρωτιούνται όλοι «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;»

Υ.Γ. NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

Υ.Γ.1. Ανακοίνωση-κόλαφος του Πρωθυπουργού για το NOOR1: Υπηρετείτε σκοτεινά συμφέροντα!

Υ.Γ.2. Σοκ και δέος: Το Μαξίμου αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ στην σκοτεινή υπόθεση του NOOR1.

Υ.Γ.3. Τι είπε ο Τσίπρας για τα σκάνδαλα: NOOR1, Siemens, Novartis, Ντυνάν, Παπαντωνίου & εξοπλιστικά.

{videobox}T8bKy6OFoB0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here