Μ’ αυτούς θα ανανεώσει τη Ν.Δ. ο Κυριάκος!

0
205

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου και φυσικά με μεσολάβηση του Αντώνη Σαμαρά εντάσσονται και «οργανικά» στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω…..Επιτροπής Σοφών.

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμος να υλοποιήσει την ” υπόσχεσή ” του προεκλογικά στον Σαμαρά και να προσφέρει εκλογικό και κομματικό «άσυλο» στον συνεταίρο του στην συγκυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο, που πλέον είναι ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ…..

Παράλληλα πολλά κέντρα ενδιαφέρονται έντονα, να διαθέτει ο Βενιζέλος την βουλευτική ιδιότητα, πάση θυσία, και να μην μείνει εκτός της ομπρέλας προστασίας του κοινοβουλευτισμού…..

Βλέποντας ότι από μόνος του είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει – πόσο μάλλον να διεκδικήσει την εξουσία – από τον Αλέξη Τσίπρα, επιχειρεί να συνενώσει πίσω από αυτόν ένα μέτωπο όλων όσων αντιμάχονται την ελληνική κυβέρνηση. Πρώτος του στόχος η παγιοποίηση των δυνάμεων του ΝΑΙ ( 38% ) σε προνομιακό εκλογικό κοινό.

Ωστόσο, η επιλογή των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων για τη μάχη της εξουσίας προκαλεί πολλές απορίες και ερωτήματα.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν κατάφερε να γίνει «αρχηγός» ούτε σε αυτό το αποδεκατισμένο ΠΑΣΟΚ, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου εκτός από πολιτικά «στιγματισμένη» ως αρχιέρεια του «σημιτικού» χώρου και των πολιτικών συναλλαγών με Μήντια και επιχειρηματίες είναι και παροπλισμένη. 

Η ένταξή τους δε έστω και με την «γέφυρα» της Επιτροπής Σοφών, θα πυροδοτήσει εκρήξεις οργής και φυγόκεντρων τάσεων στο καραμανλικό στρατόπεδο…..Πάντως για την ένταξη της κ Διαμαντοπούλου τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη «πιέζει» παρασκηνιακά και γνωστό εκδοτικό συγκρότημα!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here