Μ. Χρυσοβελώνη: Καλούμε τη Ν.Δ να διευκρινίσει αν υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα ΄Ιμια!

0
180

«Στις 04/02/2015 ο γερμανός ευρωβουλευτής Μ. Weber, επικεφαλής της ομάδας στην οποία ανήκει η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, επέλεξε να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και των ΑΝ.ΕΛ. με σκαιότατο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ομοϊδεάτης του κ. Σαμαρά κατήγγειλε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο ότι δήθεν «προκάλεσε επεισόδιο στα Ίμια με την κατάθεση στεφανιού δίπλα στις τουρκικές ακτές» (!) εντάσσοντας την πράξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στην «ακροδεξιά πολιτική» που δήθεν ακολουθεί η νέα Ελληνική κυβέρνηση…

Πέρα από την πολιτικά μαφιόζικη αυτή ενέργεια που προφανώς στοχεύει στην υπονόμευση της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης της Ελλάδας για το χρέος, οφείλουμε να επισημάνουμε τις εξής «συμπτώσεις»:

1.Η συκοφαντική αυτή καμπάνια εκπορεύεται από τους Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, ένα μειοψηφικό κόμμα που έγινε διεθνώς γνωστό δια του πρώην αρχηγού του Φρανς Γιόζεφ Στράους. Θυμίζουμε πως ο μακαρίτης Στράους υπηρέτησε ως αξιωματικός προπαγάνδας των Ναζί στον γερμανικό στρατό…

2.Ο κ. Weber ως επικεφαλής του ΕΛΚ ανήκει κατά σύμπτωση στην ίδια ευρωομάδα με τη Ν.Δ.

Όποιος γνωρίζει πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο ξέρει πως μια τέτοια επίθεση αποκλείεται να μην ήταν σε γνώση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ που άλλωστε αποτελούν την μόνη Ελληνική συνιστώσα στη συγκεκριμένη ευρωομάδα.

Τίθεται επομένως το ερώτημα αν η Ν.Δ ενέκρινε την εν λόγω μαφιόζικη επίθεση κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Κι αν όχι, γιατί δεν έβγαλε ακόμα ανακοίνωση καταδίκης της παραπάνω αθλιότητας.

Καλούμε τη Ν.Δ να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό αν θεωρεί και αυτή ότι υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα Ίμια»;;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

1.Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του RealFm, την ίδια μέρα, αφιερώνει το πρώτο μέρος της εκπομπής «κατακεραυνώνοντας» τις άθλιες δηλώσεις του Βέμπερ:

– Που ήταν ο κύριος Βέμπερ, όταν η Τουρκία παραβίαζε καθημερινά τον Εθνικό εναέριο χώρο;

– Που ήταν ο κύριος Βέμπερ όταν η Τουρκία παραβίαζε την Κυπριακή ΑΟΖ;

– Πως είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία ακόμα να μην έχει παρέμβει για να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτές τις άθλιες δηλώσεις»;

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και είναι βέβαιο τώρα ότι η Συγγρού δεν έχει δικαιολογίες. Αφού κάθε πρωί η ηγετική ομάδα ακούει τρέμοντας την εκπομπή του εκλιπαρώντας για έλεος…..

2.Παρέμβαση του olympia.gr στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις προκλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις Βέμπερ……με ηχητικό!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here