ΝΕΑ απευθείας ανάθεση από Σοφία Νικολάου σε «Εταιρεία Φάντασμα»: 144.000 ευρώ για χλωρίνες και απορρυπαντικά!

0
1223

Αντιδράσεις και Ερωτήματα προκαλεί ακόμη μια υπόθεση απευθείας ανάθεσης με υπογραφή της γ.γ. Αντί-εγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Πρόκειται για προμήθεια καθαριστικών ειδών (χλωρίνες και υγρό για πλυντήριο ρούχων) για τις φυλακές της χώρας ύψους 144.000 ευρώ από μια εταιρεία, η οποία συστάθηκε πριν από τρεις μόλις μήνες και ως διεύθυνση της έδρας της εταιρείας στη σύμβαση εμφανίζεται η κατοικία της ιδιοκτήτριας της εταιρείας, όπως προκύπτει από τη διασταύρωση των στοιχείων από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Πρόκειται για την εταιρεία KINGSTON MEDICAL E.E. η οποία συστάθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2020 και κατάφερε να εξασφαλίσει την εν λόγω προμήθεια που αφορά και στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων του Βόλου, έναντι 144.044,80 ευρώ.

Σημειώνεται πως η εταιρεία δεν έχει ούτε κάποια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ή λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και εμφανίζεται να εμπορεύεται προϊόντα μέσω αλληλογραφίας ή διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Νικολάου από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, έχει βάλει την υπογραφή της σε συμβάσεις συνολικού ύψους τουλάχιστον 1.747.935,6 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, από την εξέταση των οποίων προέκυπταν ακόμα και ανατιμήσεις 454%.

Απευθείας αναθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε εταιρείες νεοσύστατες με μια εξ αυτών να συστήνεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν την ανάθεση, ενώ σε άλλη περίπτωση την ανάθεση έλαβε ένα παντοπωλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here