Νέα Ερυθραία: Καταδίωξη μετά από ληστεία σε σπίτι-«Τύφλωσαν» τους αστυνομικούς με πυροσβεστήρες.

0
220

Μια νέα καταδίωξη ληστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16.05.2022), αυτή τη φορά στη Νέα Ερυθραία. Είχε προηγηθεί ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης, από την οποία άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι ληστές στη Νέα Ερυθραία να είναι οι ίδιοι από την καταδίωξη που έγινε πριν από μερικές μέρες στον Διόνυσο. Και τότε οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Της νέας καταδίωξης, προηγήθηκαν στιγμές τρόμου για μια γυναίκα στη Νέα Ερυθραία.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε αντιμέτωπη με τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα. Την απείλησαν πως θα της κάνουν κακό και της ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε στο σπίτι. Όπως και έκανε για να μην την πειράξουν. Όταν έφυγαν οι ληστές, εκείνη πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία.

Το κέντρο έστειλε στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και η καταδίωξη δεν άργησε να ξεκινήσει. Το κυνηγητό των αστυνομικών στους ληστές διήρκεσε έως την Εθνική οδό. Εκεί, οι ληστές άνοιξαν πυροσβεστήρες και κατάφεραν να «τυφλώσουν» τους αστυνομικούς και να διαφύγουν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που πριν από μερικές μέρες είχαν εμπλακεί σε καταδίωξη ύστερα από προσπάθεια διάρρηξης σε σπίτι στον Διόνυσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here