Νέα Πρόκληση στα Ίμια-Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε Ελληνικά αλιευτικά!

0
308

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια με «πρωταγωνιστές» την Ελληνική και Τουρκική ακτοφυλακή, που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο σκάφος του Λιμενικού Σώματος, φαίνεται πως τουρκικά σκάφη προχώρησαν ξανά σε προκλητικές ενέργειες στην περιοχή, αυτή τη φορά με «στόχο» Ελληνικά αλιευτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, Τουρκική ακταιωρός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και παρενόχλησε Ελληνικά αλιευτικά, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. που έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή των Ελλήνων ψαράδων.

Όπως μεταδίδει το «Kalymnos news», σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής με σειριακό αριθμό με «101» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς πλησίασε Καλύμνικο αλιευτικό σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του.

Στη συνέχεια, την εμφάνισή του έκανε  περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που προσπάθησε να  εκδιώξει την Τουρκική ακταιωρό, ενώ αποκαλυπτικά είναι τα πλάνα από το περιστατικό.

Πηγή: Kalymnos news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here