Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη: Η γυναίκα του καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εγκλήματος.

0
345

Έστειλε επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας που αναφέρει ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως υπήρχαν τουλάχιστον δύο αλιευτικά στην περιοχή-Αναβάλλεται η κηδεία.

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, καθώς η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, επικαλείται στοιχεία και μαρτυρίες τα οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους του (όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση) αλλά έπεσε θύμα εγκλήματος.

Ειδικότερα, η κ. Παπαθεοδώρου-Βαληράκη έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, στον οποίο υπάγεται το Λιμενικό Σώμα, που αναφέρει πως:

«Οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους (σ.σ. στο δυστύχημα), που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Όπως τονίζει, τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα, και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος. Στο «Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη» επισημαίνει.

Φέρεται να υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρχαν τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουσκωτό του θανόντος, ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

Ο ιατροδικαστής πάντως στην έκθεσή του αναφέρει πως ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από «θλων & τέμνον» όργανο, αλλά μέχρι να αποδειχθεί αν πρόκειται για την προπέλα του δικού του σκάφους ή άλλου.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η οικογένειά του ανέβαλε την κηδεία του Σήφη Βαλυράκη που ήταν να γίνει το μεσημέρι στις 27/01/21 στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Υ.Γ. Σήφης Βαλυράκης: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του – Αυτόπτης μάρτυρας είδε καυγά με ψαρά.

Σήφη Βαλυράκη, καθώς ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία.

Ανατροπή στο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη φέρνουν τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ο Γιώργος Σπύρου, πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, μίλησε στο Mega και αποκάλυψε τις πληροφορίες που έδωσε στις αρχές, αυτόπτης μάρτυρας που είδε δεύτερο πρόσωπο στο σημείο του δυστυχήματος.

Η συνέχεια με το σχετικό βίντεο στην ΠΗΓΗ…….

Υ.Γ. Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει διάλογο με ύβρεις πριν το δυστύχημα.

Διάλογο με ύβρεις ανάμεσα στον Σήφη Βαλυράκη και έναν ψαρά πριν το τραγικό δυστύχημα αποκαλύπτει άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, σύμφωνα με το Mega.

Ήταν απέναντι από την Αγία Τριάδα και ο Σήφης Βαλυράκης ψάρευε σουπιές με το κόκκινο σκάφος. Το σκάφος έκανε μια διακοπή, ξανάβαλε μπρος, ξαναξεκίνησε κι έφτασε σε ένα σημείο και τον πλησίασε ένα άσπρο αλιευτικό σκάφος. Το άσπρο το αλιευτικό σκάφος είχε έναν διάλογο μαζί του.

Και του είπε: «Τι κάνεις εδώ ρε…». Λέει «τι σε νοιάζει εσένα». «Εμένα δε με νοιάζει, εγώ είμαι επαγγελματίας ψαράς. Θα σε…» και έγινε συμπλοκή. Συμπλοκή με λόγο.

«Μετά το αλιευτικό έκανε μία, δύο, τρεις στροφές γύρω από το μικρό φουσκωτό και έφυγε. Προκάλεσε μεγάλο κυματισμό. Την πτώση δεν την είδα»…αναφέρει ο φερόμενος ως αυτόπτης μάρτυρας.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here