Νέες Βόμβες από τον Μανόλη Κοττάκη μετά τις υπόνοιες για στημένη εκλογή το 2016: Έκρηξη Μητσοτάκη μετά την ομιλία Σαμαρά ήταν έτοιμος να προκηρύξει πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο.

0
307

Σε νέες βόμβες προχώρησε ο εκδότης της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, μετά το σάλο που προκάλεσε άρθρο το οποίο αναφερόταν στο παρασκήνιο της εκλογής Μητσοτάκη και της «παράδοσης» Μειμαράκη στον β’ γύρο, ενώ στον πρώτο-που διακόπηκε με αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες-εκλεγόταν με 50% + !

Μέχρι και υπόνοιες νοθείας εγείρουν όσα καταγράφονται στο ρεπορτάζ, σε σχέση με τη ματαίωση του πρώτου γύρου, «όταν ο Μεϊμαράκης προηγείτο με 50%» εξαιτίας της «κατάρρευσης» του ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας.

Ο διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ αφήνει σοβαρές αιχμές, τουλάχιστον, για την τηλεφωνική εταιρία που είχε αναλάβει τη διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας. Αλλά και για κείνη που τη διαδέχθηκε, με την υπενθύμιση ότι έχει συνδεθεί με το σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών σε βάρος του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Αναφέρεται σε Τραπεζίτη που έστησε υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτηση του τότε υποψήφιου αρχηγού.

Για υψηλόβαθμο Αμερικανό διπλωμάτη, που έπεισε το σημερινό Πρωθυπουργό να θέσει υποψηφιότητα, προκειμένου να «σπάσει το Καραμανλικό μπλοκ». Αλλά και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «που αδρανοποίησε κορυφαία στελέχη της ΝΔ (υπονοώντας τον ίδιο τον Μειμαράκη), πολιτικά του παιδιά, που επιθυμούσαν άλλη εξέλιξη».

Μέχρι και το τότε ΠΑΣΟΚ αναμιγνύει, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι κατηύθυνε 10.000 μέλη του να εγγραφούν στους σχετικούς εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα με νέο Άρθρο-«Βόμβα» στο «estianews.gr» o εκδότης της εφημερίδας αναφέρεται στον Αντώνη Σαμαρά ως πιθανό λόγο επίσπευσης των εκλογών, καθώς όπως αποκαλύπτει μετά την ομιλία του στο Συνέδριο ο Πρωθυπουργός έπεσε σε νευρική κρίση και αρχικά αποφάσισε εκλογές άμεσα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Ως αιτία αναφέρει τον φόβο του Μητσοτάκη για κόμμα Κύρτσου με τη διακριτική υποστήριξη Σαμαρά (συμμαθητές στο Κολέγιο). Με βάση αυτό δεν θα ήθελε να τους δώσει τον χρόνο να προλάβουν να το στήσουν με αποτέλεσμα να σκέφτεται εκλογές στα τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου αντί για Σεπτέμβριο όπως είχε καταλήξει.

Υ.Γ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Υπόνοιες…του Γιώργου Λακόπουλου.

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Υπόνοιες

Ντόμπρος άνθρωπος και θαρραλέος ο «Βαγγέλας», δεν θα αφήσει να αιωρούνται υπόνοιες για το τι συνέβη 2016.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here