Νέο ΚΑΡΦΙ Ακρίτα σε Άδωνη: Εγώ γύρισα τα χρήματα του Λονδίνου πίσω στην Ελλάδα.

0
352

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε εκ νέου στον Άδωνη Γεωργιάδη μετά την κριτική που της άσκησε για την αγορά δυο διαμερισμάτων στο Λονδίνο.

Η κ. Ακρίτα έκανε νέα ανάρτηση στο facebook, με την οποία αποκαλύπτει (παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετικά έγγραφα) ότι εκείνη την εποχή γύρισε όλα τα χρήματά της στην Ελλάδα για να στηρίξει τη χώρα και σχολιάζει τα δάνεια του υπουργού Ανάπτυξης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μάντεψε Άδωνη Γεωργιάδη που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 – όταν η Οικονομία μας βούλιαζε – έφερε μέχρι και το τελευταίο Σεντ  πίσω στην πατρίδα της.

Μάντεψε Άδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργότερα το 2015) ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το έκαναν αυτό;

Ο λογαριασμός ήταν κοινός με την μητέρα της και οι δυο αποφάσισαν στα δύσκολα να στηρίξουν τον τόπο τους και να καταθέσουν αυτό το πόσον στην Εθνική Τράπεζα.

Μάντεψε Άδωνη ποια δημοσιογράφος έχει όλα τα έγγραφα και τα εξτρε τραπεζών που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Για να σε βοηθήσω, η δημοσιογράφος που ψάχνουμε ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες.

Όπως εσύ που το 2007 χρωστούσες 630.000 ευρώ και σήμερα χρωστάς 624.762,45 ευρώ. Με λίγα το πας λόγια, ίσα βάρκα, ίσα νερά εδώ και 13 χρόνια…

Well done luv, που λέμε κι εμείς στην Αγγλία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μάντεψε Άδωνη Γεωργιάδη-Adonis Georgiadis που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 – όταν η Οικονομία μας βούλιαζε – έφερε και το τελευταίο Σεντ  πίσω στην πατρίδα της.

Θα μπορούσε να αφήσει τα χρήματα της εκεί μετά την αγορά στο Λονδίνο το 2011; Θα μπορούσε. Δεν το έκανε. Αυτό περί νόμιμου και ηθικού.

Μάντεψε Άδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργότερα το 2015) ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα…Mehr ansehen.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code