Νέο συγκινητικό τραγούδι για τα Τέμπη: «Το Ράδιο της Τετάρτης»

0
223

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού για την Εθνική τραγωδία που διαδραματίστηκε στα Τέμπη.

Ένα ακόμη Τραγούδι-Φόρος Τιμής στα θύματα της συγκλονιστικής σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για «Το Ράδιο της Τετάρτης» με στίχους, μουσική και ερμηνεία από τους Leo & Papazó, οι οποίοι συνδυάζουν την ηλεκτρονική με την ακουστική μουσική.

«Νιώσαμε την ανάγκη να βγάλουμε από μέσα μας όλα αυτά τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν»…αναφέρουν οι δύο καλλιτέχνες.

Όπως σημειώνουν, το τραγούδι αποτελείται από τρία μέρη και εστιάζει στην επόμενη ημέρα μετά το δυστύχημα, εκείνη την Τετάρτη, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης μετέφεραν τις θλιβερές ειδήσεις από τον τόπο της τραγωδίας.

Ακούστε το τραγούδι:

Υ.Γ. Τέμπη: Συγκινητικό Βίντεο – Μαθητές διασκεύασαν το «Φιλαράκι».

Τέμπη: Συγκινητικό βίντεο - Μαθητές διασκεύασαν το «Φιλαράκι»

«Από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα»…τραγουδάνε οι μαθητές για την τραγωδία στα Τέμπη.

Το δικό του μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών θέλησαν να στείλουν μαθητές και μαθήτριες σχολείου της Θεσσαλονίκης, δείχνοντας τη θλίψη και την οργή τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού κ. Χωλίδου Ειρήνης και της υπεύθυνης Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Κόντου-Φουντά Ιωάννα, ένωσαν τις φωνές τους και διασκεύασαν το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου, «Το φιλαράκι» με στίχους που εμπνεύστηκαν τα ίδια τα παιδιά.

«Δεν την βρίσκω την άκρη…πουθενά και πες μου τι να κάνω από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα…που ήτανε στο τρένο πάνω και μπορώ να στέλνω «Έφτασα μάμα»…τραγουδούν οι μαθητές και συγκινούν.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here