Νέο Medical Anti-aging Center.

0
550

Όταν η επιστήμη νικά το χρόνο… Στην προσπάθεια βελτίωσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το MEDICAL ANTI-AGING CENTER ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013, με την στελέχωση ειδικευμένων ιατρών δερματολόγων, παθολόγων και ιατρών γενικής ιατρικής.

Tζένη Μπότση, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο νέοι ιατρικοί χώροι MEDICAL ANTI-AGING CENTER ξεκίνησαν την λειτουργία τους στον Άγιο Δημήτριο (πλησίον Metro Mall), έπειτα στο Σύνταγμα και σύντομα και στην Πατησίων. 

Οι υπηρεσίες του εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του MEDICAL ANTI-AGING CENTER , αφορούν την πιο ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα προκειμένου να βελτιωθεί η μακροζωία και η ποιότητα της διάρκειας ζωής.

Ελισάβετ Διαβόλη, Μέμος Μπεγνής.

Το MEDICAL ANTI-AGING CENTER είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο Παθολογίας και Δερματολογίας για την πρόληψη και αποκατάσταση δερματικών βλαβών και θέματα που αφορούν την μακροζωία του οργανισμού. 

Στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη ενσωμάτωση του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού επιδιώκει να κάνει πράξη την καθυστέρηση της εμφάνισης των ενδείξεων γήρανσης, ακόμα και να αναστρέψει τις διαδικασίες μέσα από μια βαθιά γνώση της φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και την ιδιαίτερη ευαισθησία προς τις ανάγκες του ανθρώπου.

H μελέτη της συμπεριφοράς του οργανισμού και της επιδερμίδας υπό την επίδραση εξωγενών και ενδογενών παραγόντων στην πάροδο του χρόνου και η εξειδίκευση στην έρευνα των μηχανισμών γήρανσης αποτελούν τα βασικά πεδία δράσης της Ιατρικής της ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ® μιας εξειδίκευσης που τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα έδαφος υπό το πρίσμα των σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών.

Χριστίνα Αλεξανιάν, δρ. Άλκηστης Πρίνου- Μπουκουβάλα, Παναγιώτα Βλαντή.

Μια από τις επιδιώξεις της επιστημονικής κοινότητας ανέκαθεν και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είναι ο εντοπισμός και η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο κάποιες διαφοροποιήσεις στο DNA των μιτοχονδρίων προκαλούν τη γήρανση. 

Εστιάζοντας λοιπόν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και κατακτώντας το μέγιστο προσδόκιμο ζωής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το MEDICAL ANTI-AGING CENTER συνδυάζει εφαρμοσμένη γνώση και άριστη τεχνολογία στην καθ’ ημέρα ιατρική πράξη προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. 

Λ. Βουλιαγμένης 270Α, Αγ. Δημήτριος | Τηλ. 210 97 33 232

Καραγεώργη Σερβίας 2 Πλ.Συντάγματος | Τηλ. 210 32 32 382

Πατησίων και Κεφαλληνίας 46 | Τηλ. 210 88 46 222,

www.medicalantiagingcenter.gr Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here