Νίκος Μουτσινάς για την εκλογή Κώστα Καραμανλή: «Μπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα».

0
937

Με Καυστικό τρόπο σχολίασε την εκλογή του πρώην Υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του.

«Μπράβο, μπράβο»…έλεγε ο Νίκος Μουτσινάς όσο έπαιζε στον αέρα το βίντεο με την πρωτιά του Κώστα Καραμανλή στο νομό Σερρών.

«Τα κάστρα μένουν όρθια διότι υπάρχουν πολίτες που ξεχωρίζουν κι αναδεικνύουν την αλήθεια και τιμωρούν τον Πολιτικό Τυχοδιωκτισμό»…είπε ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μπράβο του, συγχαρητήρια στον άνθρωπο. Μπράβο του που δεν πτοήθηκε και μπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα. Μπράβο του και πρώτος».

Ο Κ. Καραμανλής μετά τη νίκη του στις εκλογές και παρά τα όσα έγιναν με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών πανηγύρισε χωρίς κανένα ίχνος συστολής.

«Τούτη την ώρα όμως, πέρα από τη μεγάλη χαρά για την ιστορική νίκη της παράταξης, δεν μπορώ να κρύψω και τη βαθιά μου συγκίνηση για την ηχηρή απάντηση που έδωσαν οι Σερραίες και οι Σερραίοι, στις χωρίς μέτρο προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκα»…είπε αρχικά.

Τα βέλη του πρώην Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στράφηκαν και κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως:

«Για πρώτη φορά, ο αρχηγός της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης ήρθε στις Σέρρες για να αναμετρηθεί προσωπικά με έναν υποψήφιο Bουλευτή. Συνετρίβη από έναν ολόκληρο Νομό, που του γύρισε την πλάτη», κάνοντας λόγο για «Κάστρο της Δημοκρατίας» στις Σέρρες.

«Και τα Κάστρα δεν πέφτουν με δημαγωγία και κυνικές λαϊκίστικες πρακτικές. Τα Κάστρα μένουν όρθια διότι υπάρχουν οι Πολίτες που ξεχωρίζουν κι αναδεικνύουν την αλήθεια και τιμωρούν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό»…πρόσθεσε ακόμα, επιχειρώντας να διαγράψει τις δικές του ευθύνες μέσα από την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here