Νεκροί από Κορωνοϊό σε σάκους και εκτός ψυγείου-Φωτογραφία Σοκ από το Βόλο.

0
472

Μια φωτογραφία που προκαλεί Σοκ και Δέος από το Νοσοκομείο του Βόλου δείχνει πόσο έχουν φτάσει στα κόκκινα οι δομές υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η εικόνα αυτή δεν είναι από κάποια πόλη του εξωτερικού αλλά από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας που χτυπιέται αλύπητα από τον κορωνοϊό.

Η φωτογραφία, είναι από την Πέμπτη 19/11/2020 και σύμφωνα με κύκλους του νοσοκομείου προσπαθεί ο δήμος με το νοσοκομείο από κοινού να βρουν μια λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα.

Συνάνθρωποί μας που έφυγαν από κορωνοϊό μέσα σε σακούλες πτωμάτων και πάνω σε φορεία καθώς δεν υπήρχε χώρος στα ψυγεία προκειμένου να τοποθετηθούν οι σοροί τους.

Σε όλη την Θεσσαλία σήμερα υπάρχουν μόνο 2 κενές κλίνες ΜΕΘ και αυτό δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει και εκεί. Μόνο χθες σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 107 κρούσματα κορωνοϊού.

Υ.Γ. Μαρτυρία: Μου είπαν ότι ο 73χρονος πατέρας μου δεν θα μπει σε ΜΕΘ για να μπει κάποιος νεότερος με μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Η εξομολόγηση είναι επώνυμη από τον γιο ασθενή με COVID-19 στην Φλώρινα.

Από το νοσοκομείο του είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι σε ΜΕΘ αλλά ακόμη και να υπήρχε ο 73χρονος πατέρας του δεν θα επιλεγόταν να δια-σωληνωθεί καθώς θα δινόταν σε κάποιον νεότερο με μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης.

Αυτή είναι πλέον η Ελλάδα, που έμεινε απροετοίμαστη στο δεύτερο κύμα του κορωνιού. Ο κόσμος πλέον πεθαίνει χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς καμία προοπτική σωτηρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here