ΝΤΡΟΠΗ για την ΝΔ η έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο Παπανικολάου: Κλειστή παραμένει η υπερσύγχρονη ΜΕΘ την ώρα που υπάρχουν δια-σωληνωμένοι εκτός μονάδων.

0
286

Η κινητή υπερσύγχρονη μονάδα ΜΕΘ εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2021 αλλά παραμένει κλειστή…

Κλειστή λόγω έλλειψης προσωπικού παραμένει η υπερσύγχρονη κινητή ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η εφημερία του νοσοκομείου ξεκίνησε την Δευτέρα με τέσσερις ασθενείς δια-σωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, ενώ σε αναμονή βρίσκονταν άλλοι οκτώ για να δια-σωληνωθούν.

Το σχετικό Βίντεο- Ντοκουμέντο ανάρτησε στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη:

«Τέσσερις άνθρωποι δια-σωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ μέχρι στιγμής στην εφημερία του “Παπανικολάου”, αλλά η κινητή ΜΕΘ ανενεργή λόγω έλλειψης προσωπικού! Και έχει το θράσος και μιλά ο υπουργός Υγείας! Το βίντεο αποκαλύπτει το θράσος του! Να δούμε τι θα σκαρφιστεί για να κρύψει τα ψέματά του μέχρι να ξημερώσει η μέρα!»

Τα εγκαίνια της υπερσύγχρονης κινητής μονάδας ΜΕΘ έγιναν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 2021.

Η μονάδα στήθηκε με δωρεά 2.500.000 ευρώ από την επιτροπή «Ελλάδα 2021», με πρωτοβουλία της προέδρου της επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου.

Οκτώ μήνες μετά και ενώ η Θεσσαλονίκη και συνολικά η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται σε εκρηκτικό «κόκκινο» από την τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και τους δια-σωληνωμένους ακόμα και εκτός ΜΕΘ, η υπερσύγχρονη μονάδα παραμένει ερμητικά κλειστή.

https://www.facebook.com/1094936753/videos/295769169069366/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here