ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος κατέρριψε την πτήση MH17 !!

0
179

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη συντριβή του Boeing 777-2H6ER της Malaysia Airlines που εκτελούσε την πτήση Άμστερνταμ -Κουάλα Λουμπούρ, ένας ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε μία δορυφορική εικόνα, η οποία απεικονίζει ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος να εκτοξεύει έναν πύραυλο εναντίον της πτήσης MH17.

Ο σταθμός ισχυρίζεται ότι απέκτησε το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο από έναν αμερικανικό ή βρετανικό δορυφόρο.

Ωστόσο, στο Twitter εμφανίστηκαν αρκετά σχόλια από «αμφισβητίες», οι οποίοι αναφέρουν ότι η εικόνα παρουσιάζει μια περιοχή, 50 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που καταρρίφθηκε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines.

Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών για την κατάρριψη του αεροσκάφους μαίνεται επί σχεδόν τέσσερις μήνες, με το Κίεβο και τους δυτικούς συμμάχους να υποστηρίζουν ότι οι ρωσόφωνοι αντάρτες είχαν την ευθύνη για το περιστατικό.

Από την πλευρά της, η Μόσχα έχει επανειλημμένα παρουσιάσει αποδείξεις που ενοχοποιούν το Κίεβο για την κατάρριψη του αεροσκάφους, που στοίχισε τη ζωή σε 298 ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα στοιχεία που παρουσίασε η ουκρανική κυβέρνηση, προκειμένου να κατηγορήσει τη Ρωσία και τους ρωσόφωνους αυτονομιστές, αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν παρά ένα «καρέ» από δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι!!

Δείτε το βιντεοσκοπημένο ντοκουμέντο:

{videobox}o6lVaIWGLY4{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here