ΝΤΡΟΠΗ μετά τους Τραπεζίτες, αμνηστεύουν με νόμο και τους Λοιμωξιολόγους!

0
340

Έσκασε σαν Βόμβα η νέα σκανδαλώδης μεθόδευση στην προβαίνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει ασυλία στα μέλη της Επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Κατατέθηκε μάλιστα τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον «Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων» (που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα), όπου αναφέρεται ρητά:

«Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Διαφθορά Μητσοτάκη: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το νέο αυτό σκανδαλώδες εφεύρημα έχει προφανή στόχο. Μετά την κατακραυγή και την λαϊκή αποδοκιμασία η οποία εντείνεται μετά την αποκάλυψη των πρακτικών της επιτροπής των ειδικών από την εφημερίδα Δημοκρατία, οι επιστήμονες φαίνεται ότι σήκωσαν μπαϊράκι καθώς φάνηκε περίτρανα ότι δεν λειτουργούσαν με επιστημονικά άλλα κυβερνητικά κριτήρια.

Με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, η Κυβέρνηση παραδέχεται πως φέρει την αποκλειστική ευθύνη για όσα συνέβησαν, διότι είχε καπελώσει την Επιτροπή των Επιστημόνων. Και τώρα φυσικά, προσπαθεί να τους καλύψει για να μην ανοίξουν τα στόματα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ». ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΟΣΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ» !!!

Με μία Aνακοίνωση Kαταπέλτη σχολιάζει η «Εναλλακτική Παρέμβαση-Δικηγορική Ανατροπή» την τροπολογία που πέρασε έκτακτα, μέσα στη νύχτα με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και εξασφαλίζει ασυλία όχι μόνο στα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Σημειώνεται πως η τροπολογία προβλέπει ότι τα μέλη των Eπιτροπών δεν επιτρέπεται ούτε να εξεταστούν για γνώμη ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code