Ντόρα Μπακογιάννη για την ματαίωση αλλαγής Εκλογικού Νόμου: «Προτιμώ αυτοδύναμη Κυβέρνηση».

0
233

Αρχίζουν να το παραδέχονται στη ΝΔ ότι «μάλλον» θα είναι Δεύτερο κόμμα…

Σε συνέντευξή της η Ν. Μπακογιάννη αφού διαφοροποιείται από την απόφαση του αδελφού της να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο (θα του έδινε, πιστεύουν, την κυβέρνηση αν κέρδιζε το…36% στις δεύτερες εκλογές!) δεν διστάζει να πει ότι η θέση της υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου αφορά και την περίπτωση να κυβερνήσει ο…ΣΥΡΙΖΑ:

«Όχι πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα προσέφερε βεβαιότητα. Απλώς θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες σταθερότητας. Θα προτιμούσα μία κυβέρνηση Τσίπρα – όσο και αν ακούγεται τρελό από τα δικά μου χείλη – παρά μία ακυβερνησία».

Χαρακτήρισε «αναμφισβήτητα ρίσκο» την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου (σ.σ.: λες και υπήρχε περίπτωση να συγκεντρώσει 36% στις δεύτερες εκλογές) αλλά η ουσία είναι ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να διαβλέπουν ότι έρχεται ΣΥΡΙΖΑ ως απόρροια των πολιτικών «εγκλημάτων» που διέπραξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Εμένα αυτή ήταν η γνώμη μου, εν πάση περιπτώσει ο πρωθυπουργός αποφάσισε. Δεν υπάρχει θέμα. Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε, πιστεύοντας ότι σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του».

Ερωτηθείσα εάν είναι «ρίσκο» αυτή η επιλογή, απάντησε: «Ναι, αναμφισβήτητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here