ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

0
166

Δεν ξέρουμε αν το έχει πάρει χαμπάρι ο κ. Πρωθυπουργός. Αν όχι, ας το δει.  Αν όμως το γνωρίζει και το ανέχεται, τότε αυτό πάει κόντρα σε όλες του τις εξαγγελίες περί «σεμνότητας και ταπεινότητας» των υπουργών του και βουλευτών του.

Παράγινε το κακό κ. Πρωθυπουργέ, με ορισμένους υπουργούς και βουλευτές σας. Ψάχνουν κάθε κάμερα, όπου τη βρουν, σαν τα λαγωνικά που αναζητάνε θήραμα.

Και το κυριότερο είναι ότι αυτή η χρήση των social media όχι μόνο φτάνει στα όρια της υπερβολής αλλά ξεπερνάει και τα όρια της χοντράδας και της γελοιότητας.

Μιλάμε για ορισμένους υπουργούς, κυρίως, αλλά και κάποιους βουλευτές, που «σηκώνουν» στα social media ότι βρουν για να βγουν στη δημοσιότητα, επειδή μάλλον δεν έχουν τίποτα να δείξουν.

Να οι ίδιοι, όλως τυχαίως σε στιγμές που είναι με τον κόσμο και την κοινωνία.  Να οι σύζυγοί τους – ιδίως κάτι παρωχημένες περσόνες που έκαναν καριέρα διαττόντων αστέρων στην τηλεόραση – που δείχνουν, επίσης όλως τυχαίως, πού περνάνε τις διακοπές τους, τι φοράνε, τι παίζουν, από τένις μέχρι τάβλι.

Το είδαμε και αυτό με μια κυρία υπουργού, που μάλιστα λέει ότι κερδίζει δίχως να «κλέβει». Ώρες είναι να τις δούμε να παίζουν τον «παπά» σαν την Βλαχοπούλου στην «χαρτοπαίχτρα»!!

Τώρα τι νοιάζει την κοινωνία αυτό, είναι ένα ζήτημα.  Υπουργοί, βουλευτές και σύζυγοι όμως στη Νέα Δημοκρατία σου λένε: Ας δείξουμε, ας δείξουμε, κάτι θα μείνει, κάποιοι χαχόλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό να ψηφίσουν κυρίους και κυρίες υποψηφίους όταν έλθει η ώρα.

Δουλειά να γίνεται, η δημοτικότητα να αυξάνεται, ανεξάρτητα από το ότι πίσω από την εικόνα υπάρχουν «χαλκοί ηχούν τες και κύμβαλα αλαλιάζονταν».

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, τα τερτίπια αυτά ορισμένων υπουργών και βουλευτών μόνο σε «αρίστους» δεν παραπέμπουν. Μάλλον δείχνουν «άχρηστους» που επιχειρούν να φανούν «χρήσιμοι ηλίθιοι».

Μόνο που σταματούν στο «ηλίθιοι», διότι χρήσιμοι ούτε ήταν, ούτε είναι ούτε πρόκειται να είναι.  Ή τους προειδοποιείτε, για τελευταία φορά, ή τους ανασχηματίζετε αμέσως.

Αλλιώς η Κυβέρνησή σας θα θυμίζει την παλιά διαφήμιση της τηλεόρασης: «Πήραμε την κάτω βόλτα όμορφή μου Παναγιώτα».

Πηγή: olympia.gr

Υ.Γ. Μην βιάζεστε. Στην Ελλάδα έχουμε παροιμίες που επαληθεύονται πάντα. Μια από αυτές είναι: Ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται……

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code