Οικία-Μνημείο του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά!

0
194

Φιλοξενούμε επιστολή της ομάδας για την ανάδειξη της οικίας-μνημείου του Π. Μελά προς την Εφημερίδα «Τύπος Κηφισιάς»……

Κυρία Καραχάλιου,

Εις την πρώτη σελίδα της από 17 Οκτωβρίου 2014 εφημερίδας σας και με τίτλο «Μέριμνα για τη διατήρηση της οικίας του Π. Μελά», παραπέμπετε τον αναγνώστη στην σελίδα «10» για να διαβάσει την «Απάντηση του δημάρχου στην επιστολή της παράταξης Ενεργοί Πολίτες»!!

Επίσης, στην σελίδα «10», όπου αναφέρεσθε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρετε μεταξύ άλλων, ότι ο Πρόεδρος του Σώματος «διάβασε μία επιστολή της παράταξης….Ενεργοί Πολίτες προς τον Δήμαρχο Κηφισιάς, η οποία κοινοποιήθηκε και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς και στον υπουργό Αθλητισμού και είχε να κάνει με την οικία-μνημείο του Παύλου Μελά», κ.λ.π., κ.λ.π.

Λυπούμεθα κ. Καραχάλιου και διερωτόμαστε: Πως γράψατε στο φύλλο της εφημερίδας σας τόσο ανακριβώς ότι η περί ου ο λόγος επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο Κηφισιάς είναι επιστολή της παράταξης……Ενεργοί Πολίτες;

H επιστολή αυτή συντάχθηκε πολύ πρόσφατα από την ομάδα που χρόνια τώρα ασχολείται με τον αγώνα για τη σωτηρία και ανάδειξη της οικίας-μνημείου του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, φέρει ημερομηνία 07/10/2014, απευθύνεται στον κ. Δήμαρχο Κηφισιάς – με κοινοποίηση εις τον Εξοχ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια και εις τον Αξιοτ. Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Τασούλα.

Η επιστολή αυτή υπογράφεται από τούς παρακάτω:

κ. Τζίνα Σιδηροπούλου
κ. Π. Ραυτόπουλο
κ. Ε. Ζαφειροπούλου
κ. Ι. Μελά

Με τούς αγαπητούς «Ενεργούς Πολίτες», οι οποίοι προφανώς αγνοούν τα όσα ανακριβή ανεγράφησαν στο παραπάνω φύλλο σας, προφανώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Όμως, παρακαλούμε εσάς, όπως στο αμέσως προσεχές φύλλο σας, σπεύσετε και γνωρίσετε στο αναγνωστικό σας κοινό την συγκεκριμένη ανακρίβεια την οποία δημοσιεύσατε, διορθώνοντας αναλόγως τα πράγματα.

Ευχαριστούμε,

Τζ. Σιδηροπούλου
Π. Ραυτόπουλος
Ε. Ζαφειροπούλου
Ι. Μελάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here