Οι άθλιοι προστάτες του Χριστοφοράκου, τώρα και στο πλευρό του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

0
230

ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 120 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ!

Ο λόγος είναι απλός που οι Γερμανοί υποστηρίζουν τον Γεωργίου: Ο Παπανδρέου ειχε σχεδιάσει την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ ωστε να συντελεστεί…η μεγαλύτερη ρεμούλα της σύγχρονης ιστορίας, με την μετατροπή ομολογιακού χρεους εθνικού δικαίου σε ενυπόθηκο βρετανικού δικαίου ωστε να ξεφορτώσουν οι γερμανικες και γαλλικες τραπεζες και να βγάλουν δισεκατομμύρια κερδοσκόποι και μεσάζοντες.

Ο Γεωργίου ήταν ο βασικός συνεργός του, αφού ΜΕΤΑ την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία ώστε οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας να αποκτήσουν τερατώδη διάσταση, ώστε το ξεφόρτωμα του συνόλου των κρατικών ομολόγων από τα χέρια ιδιωτών να ειναι πλήρες και ακαριαίο, ενώ ακόμα και κύκλοι στο ίδιο το ΔΝΤ αντιδρούσαν στο υπέρογκο ποσό χρηματοδοτικών αναγκών που προέκυψε μετά το μαγείρεμα.

Η Deutsche Bank και Γερμανοί παράγοντες οφείλουν στον ευεργέτη τους Γεωργίου και τώρα τον ξεπληρώνουν, όπως έκαναν με τον Χριστοφοράκο.

Ο καιρός όμως που οι Γερμανοί έστελναν φιρμάνια στην Ελληνική δικαιοσύνη μέσω των Μπάμπηδων του Σαμαρά ώστε οι Μαλλήδες να φυγαδεύουν Μεταξάδες, Λυγινούς και να σταυρώνουν Αβατάγγελους, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here