Οι αποκαλύψεις στην Περιφέρεια και οι πολιτικές τους ερμηνείες!

0
302

Είναι γεγονός ότι, ύστερα από χρόνια, οι δικαστικοί λειτουργοί, ανεπηρέαστοι, εξετάζουν χρονίζουσες υποθέσεις.

Οι κινήσεις των δικαστικών, όχι μόνο στα κεντρικά θέματα, όπως οι μαύρες πληρωμές για τα εξοπλιστικά προγράμματα, δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αλλά και σε περιφερειακά ζητήματα, όπως οι υποθέσεις Λιάπη, Τομπούλογλου, Ταμήλου κ.α. είναι ενδεικτικές.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής 19/01/2014, ακόμη και για την επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων στα πολιτικά επιτελεία, και μάλιστα σε αυτό της ΝΔ που έχει τους περισσότερους εκλεγμένους, γίνεται ενδελεχής έλεγχος ποινικού μητρώου καθώς, εσχάτως, οι εισαγγελικές αρχές στέλνουν αδιακρίτως προς διερεύνηση υποθέσεις, ακόμη και έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες!

Το πολιτικό προσωπικό, εκτιμούν αρκετοί, βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο διαδοχικών κτυπημάτων εκ μέρους των δικαστικών, οι οποίοι, προφανώς, θέλουν να αποτελέσουν, έναντι της κοινής γνώμης, μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

ΜΗΠΩΣ τα επί 12ετία στελέχη της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουν να ξαναμπούν σε περιπέτειες των δημοτικών εκλογών του Μαίου 2014, ΤΩΡΑ μάλιστα που οι δικαστικοί λειτουργοί φαίνεται ότι διερευνούν υποθέσεις οποιουδήποτε αιρετού, κραταιού ή όχι;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here