Οι Γερμανοί που Kατέστρεψαν την Ελλάδα για να θησαυρίσουν, τώρα ζητούν «Αλληλεγγύη»!

0
236

Αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα, την οδήγησαν στην πτώχευση και κέρδισαν δισεκατομμύρια από τα θηριώδη επιτόκια δανεισμού, τώρα θέλουν «αλληλεγγύη»!…

Οι Γερμανοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα για να θησαυρίσουν, τώρα ζητούν « αλληλεγγύη»!

Σε συνέντευξή της στα Νέα, η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ζητά «ενιαία Ευρωπαϊκή αντιμετώπιση για την ενεργειακή κρίση».

Η προκλητική δήλωση της Ούρσουλα.

Με απλά λόγια, η Γερμανία δια μέσου της Προέδρου, θέλει να πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης και οι Έλληνες το πρόβλημα παραγωγής που αντιμετωπίζει η Γερμανία, λόγω της μειωμένης παροχής του Φυσικού Αερίου.

Έτσι ακριβώς βλέπει η Γερμανία την υπόλοιπη Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα. Ως πρόβατα για άρμεγμα!

Ομιλία Καραμανλή: Tα μηνύματα για Τουρκία και για εθνική ενότητα

Διότι, όταν η Ελλάδα έπεσε στα Τάρταρα λόγω των πολιτικών της Γερμανίας, επειδή ακριβώς η Γερμανία για να παίξει το παιχνίδι της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, συνέβαλε στο γκρέμισμα της Κυβέρνησης Καραμανλή, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να ασκήσει Εθνική πολιτική για την ενέργεια, τότε δεν υπήρχε η έννοια της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης!

Αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια. Η ευμάρεια της Γερμανίας στηρίχθηκε στο γεγονός ότι είχε απευθείας προμήθεια φτηνού Φυσικού Αερίου από την Ρωσία, το οποίο το αγόραζε τζάμπα, ενώ όταν η Ελλάδα πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο με την Κυβέρνηση Καραμανλή, κατέστρεψαν κυριολεκτικά τη χώρα!

Παράλληλα, όταν η Ελλάδα φύλαγε τα σύνορα της Ευρώπης με τεράστιο κόστος οικονομικό αλλά και σε ανθρώπινες ζωές, η Γερμανία όχι μόνο δεν συνεισέφερε στην κοινή Ευρωπαΐκή Άμυνα, αλλά αντίθετα εξοικονόμησε δισεκατομμύρια για την στρατιωτική της βιομηχανία, δίνοντας μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και υποχρεώνοντας την μικρή Ελλάδα να πληρώνει το σύνολο του κόστους, υπερτιμολογημένο μάλιστα, για την άμυνα της!

Προκαλεί το πανελλήνιο η Ούρσουλα!

Έρχεται λοιπόν σήμερα η Ούρσουλα και ζητά ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, για να μην χάσει τα κέρδη της η Γερμανία.

Το δυστύχημα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελέγχεται πλήρως από το Γερμανικό Βαθύ Κράτος και όχι μόνο δεν θα χρησιμοποιήσει την κρίση ώστε να εξασφαλίσει οφέλη για την Ελλάδα, αλλά το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει σαν λαγός για να συμπαρασύρει ολόκληρη την Ευρώπη στην υποταγή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Γερμανίας.

Όπως έκανε σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια. Τόσο με την πανδημία, όσο και με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά και την αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Ενέργειες ολέθριες για την Ελλάδα, που όμως ωφέλησαν την «Γερμανική Ευρώπη».

Με απλά λόγια, ο Έλληνας παραγωγός, ο αγρότης, ο γουναράς αλλά και ο ξενοδόχος της Βορείου Ελλάδας, καταστράφηκε από τις κυρώσεις, αλλά η Γερμανική βιομηχανία μέχρι πρότινος συνέχιζε κανονικά να αγοράζει Ρωσικό Φυσικό Αέριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here