Οι δουλέμποροι ανοίγουν σαμπάνιες στην υγειά του Άδωνι Γεωργιάδη!

0
526

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, γνωστός για τα ψέματα του, χρησιμοποιεί την έννοια «εργολάβος» για διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα.

Ο νόμος που έδινε ευθύνη αναθέτοντος, εργολάβου και υπεργολάβου έναντι των εργαζομένων, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ έναν εργολάβο πχ κατασκευαστή επίπλων κουζίνας, όπως αναφέρει λέγοντας ψέματα, αλλά ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ τους εργολάβους που ενοικιάζουν εργαζόμενους, όπως έκαναν οι δουλέμποροι στην αρχαιότητα, σε εταιρίες που δεν θέλουν να κάνουν για διάφορους λόγους προσλήψεις

Αυτό όμως έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια μαφία, με την συνέργεια του ΣΕΒ, η οποία κάποιες εταιρίες που θέλουν να γλιτώσουν εργατικές δαπάνες και φυσικά την ευθύνη απέναντι στον νόμο, ιδρύουν εταιρίες φαντάσματα, που συνήθως νοικιάζουν ένα γραφείο με ένα τηλέφωνο, προσλαμβάνουν τις ειδικότητες που χρειάζεται η μητρική εταιρία, τους ενοικιάζουν στην μητρική (μιλάμε για ανθρώπους έτσι;) εργάζονται για την μητρική εταιρία, στην μητρική εταιρία, σε γραφείο, τηλεφωνικά κέντρα κτλ. κι όταν ολοκληρωθεί η δουλειά που θέλουν, βαράνε κανόνι στην θυγατρική-φάντασμα και ουδεμία ευθύνη έχουν

Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν μόνον στις περιπτώσεις ενοικίασης εργαζομένων. Αλλά και σε εργολάβους ΔΕΚΟ, Καθαριότητας που εμφανίζονται εν μια νυκτί, «χτυπούν» φωτογραφικούς διαγωνισμούς και μετά αναθέτουν σε άλλον υπεργολαβία και φυσικά οι εργαζόμενοι είναι από παντού έκθετοι.

Δεν χρειάζεται βέβαια να υπενθυμίσουμε την δημοσιογραφική ανεπάρκεια του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ!…..που επιτρέπει να τον υπουργό Ανάπτυξης να λέει τέτοια ψέματα χωρίς να το σχολιάσουν.

Άδωνις Γεωργιάδης FAKEnews! Ταυτίζει τους Εργολάβους Επίπλων με τους Εργολάβους Ενοικίασης Εργαζόμενων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τα TOP 40 ψέματα Γεωργιάδη ΕΔΩ……..!

Τα συμπεράσματα δικά σας…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code