Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ γνώριζαν για τον ιό και προειδοποίησαν τον Τραμ: Αυτό ΔΕΝ μειώνει τις τεράστιες ευθύνες της Κίνας…του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
532

Η επιμονή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ να αναφέρεται στον «κινέζικο ιό», ενώ δεν είναι ψέμα – για να είμαστε δίκαιοι – δίνει την ευκαιρία σε όσους αρέσκονται στα σενάρια συνωμοσίας να διασπείρουν φήμες και να προωθούν σενάρια τα οποία δεν μπορεί να συλλάβει η φαντασία και του μεγαλύτερου παραμυθά.

Βέβαια, ο πρόεδρος της Αμερικής δεν υπονόησε, μέχρι της στιγμής τουλάχιστον, οτιδήποτε που να οδηγεί τη σκέψη σε «συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας» εκ μέρους των κομμουνιστών της Κίνας.

Όμως, το γεγονός ότι το Πεκίνο δεν ενημέρωσε, ως όφειλε, άμεσα τις υπόλοιπες χώρες για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενοχοποιεί την κινεζική κυβέρνηση και κάνει αρκετούς ανθρώπους δύσπιστους.

Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο. Και είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Δεν θα ήταν σοβαρές οι κυβερνήσεις των μεγάλων κυβερνήσεων εάν δεν εξέταζαν αυτή την πιθανότητα που διακινούν όσοι βλέπουν «συνομωσίες» σε κάθε πράξη της ζωής τους.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here