Οι Τούρκοι Αλαλάζουν! 40.000 ώρες πλεύση στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα!…

0
375

«Το τουρκικό ναυτικό παρείχε κάλυψη ασφαλείας στο ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis» κατά τη διάρκεια των αποστολών εξερεύνησης στην Ανατολική Μεσόγειο για 82 ημέρες και 45.000 ώρες πλου από μονάδες επιφανείας και υποβρύχια»…ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα…κινηματογραφικό βίντεο των πολεμικών πλοίων (και όχι μόνο) που συνόδευαν το «Oruc Reis» στις παραβιάσεις του στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

«Το πλοίο συνοδεύτηκε από πλοία και αεροσκάφη στις αποστολές του από 8 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου. Πολεμικά πλοία και υποβρύχια έπλεαν δίπλα στο «Oruc Reis» στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο για 45.000 ώρες.

Τα περιπολικά ναυτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα έγραψαν 1.170 ώρες κατά τη διάρκεια της αποστολής ασφαλείας της Γαλάζιας Πατρίδας, μαζί με 3.600 ώρες πτήσεων με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Οι χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας, καθώς και η ακτοφυλακή, υποστήριξαν την αποστολή συνοδείας και προστασίας»»…συνεχίζει η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ.

ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ: Συμφωνούν Μητσοτάκης-Ερντογάν στο Win Win.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αυτή ακριβώς τη φράση που λέει χρόνια ο Ερντογάν-και στη διπλωματία οι λέξεις παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο-ως λύση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις φαίνεται πως ανοίγει παράθυρο συν-εκμετάλλευσης στο Αιγαίο.

Όλα καλά πατριώτες στη Νέα Δημοκρατία;…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here