ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ σε μια φωτό κ. Α. Τζιτζικώστα.

0
209

Σε αυτή τη φωτογραφία ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, είναι μαζί με την ομάδα του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού της Θεσσαλονίκης, της ΕΑΣΘ, με αρχηγό της φυσικά, το μεγάλο-στέλεχος της ΝΔ και αγροτοπατέρα κύριο Τσιχίτα, για τον οποίο έχει αναφερθεί το «olympia.gr» ουκ ολίγες φορές για τα έργα και τις ημέρες του.

Να σας θυμίσουμε ότι η…..Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει δώσει ακτημονικά χωράφια του Κιλκίς (όπου και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γιαννόπουλος εντελώς τυχαία είναι και….διευθυντής της ΕΑΣΘ!!)…..στον κύριο Τσιχίτα να τα καλλιεργήσει προς…5 ευρώ το στρέμμα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκταση είναι περί τα 700 στρέμματα, την ώρα που ακτήμονες αγρότες προσπαθούν να βρουν για να νοικιάσουν πέντε και δέκα στρέμματα και δεν βρίσκουν……

Ποιος λέτε να βάζει πλάτες στον κ. Τσιχίτα για τα χωράφια σε διπλανό στη Θεσσαλονίκη νομό; Μα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας!

Που είναι η ηθική σας κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο ακτήμονας ψάχνει με το ντουφέκι να βρει μερικά φθηνά στρέμματα για να καλλιεργήσει με 5 ευρώ το στρέμμα το χρόνο και ο αγροτοπατέρας κ. Τσιχίτας νοικιάζει κατά….ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ;

Αυτή τη Νέα Δημοκρατία θέλετε κ. Τζιτζικώστα; Αυτό το μέλλον δείχνετε στη νεολαία της Πατρίδας μας;

ΝΤΡΟΠΗ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here