Ορίστηκαν τα Μέλη των Ν.Π. και των Επιτροπών του Δήμου Κηφισιάς.

0
235

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 ορίστηκαν τα μέλη, των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών του Δήμου Κηφισιάς.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία: «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κομιανός και αντιπρόεδρος η κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» ορίστηκε ο κ. Σταύρος Ζαπάντης και αντιπρόεδρος ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης, με αρμοδιότητα στον τομέα του Αθλητισμού.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» ορίστηκε ο κ. Απόστολος Κασιούρας και αντιπρόεδρος κ. Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα.

– Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ» ορίστηκε η κ. Ευτυχία (Έφη) Κούτση. Αντιπρόεδρος η κ. Ίρις Τζαχίλη.

– Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίστηκε η κ. Κατερίνα Καραλή.

– Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική – Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Α/βάθμιας Εκπ/σης ορίστηκε ο κ. Νικήτας Κόκκαλης.

– Πρόεδρος του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Β/βάθμιας Εκπ/σης ορίστηκε η κ. Δήμητρα Αγαπάκη.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Θεσμών και Διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε ο κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Πολεοδομικών και Τεχνικών Θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Κυριακή – Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Νεολαίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Ευγενία Παπαδήμα.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Επιχειρηματικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Ευτυχία (Έφη) Κούτση.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Ασφάλειας – Πυροπροστασίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε ο κ. Μάρκος Μάστρακας.

– Πρόεδρος της προαιρετικής Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε η κ. Τερέζα Χλωρακιώτη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here