ΟΡΓΗ και Αγανάκτηση: Η Ελλάδα καίγεται και η Κυβέρνηση «φυτεύει» Ανεμογεννήτριες στην οροσειρά των Αγράφων με διμοιρίες των ΜΑΤ!

0
367

Ξυλοδαρμοί, χημικά, καπνογόνα και προσαγωγές!…

Ισχυρότατες ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις, που στάλθηκαν για να καταστείλουν διαδήλωση πολιτών που αγωνίζονται ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα.

Με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, χημικά, προσαγωγές και ξυλοδαρμούς διαδηλωτών μοναδική έννοια της κυβέρνησης, την ώρα που καίγεται η χώρα είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος «φυτεύοντας» όπου μπορεί Ανεμογεννήτριες.

Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ και δυνάμεις της ΟΠΚΕ(!) έκλεισαν την πρόσβαση προς τον Τύμπανο, όπου σχεδιάζεται το προχώρημα των εργασιών και είχαν θέσει ως στόχο πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και τα Αιολικά στα Άγραφα.

Με 24 φορτηγά μεταφέρουν τα τερατουργήματα στα Άγραφα.

Το λεωφορείο με τους διαδηλωτές εμποδίστηκε και ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία, ενώ απειλήθηκαν επεισόδια και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 προσαγωγές, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις (4) αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δυο (2) εξακολουθούν να κρατούνται, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.

Περίεργες' συμπτώσεις: Καίγεται όλη η Ελλάδα και η κυβέρνηση τροποποίησε νύχτα Νόμο για να 'φυτεύει' ανεμογεννήτριες στα καμένα δάση! - Europost.gr

Η σημερινή κινητοποίηση, ενταγμένη στον αγώνα κατά της εγκατάστασης των τερατουργημάτων στην οροσειρά των Αγράφων, έγινε με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Τροχαία από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, όπου γίνεται προγραμματισμένη διέλευση 24 βαρέων οχημάτων που θα μεταφέρουν τμήματα Ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας, μέσω του οδικού δικτύου Λάρισας- Τρικάλων-Μουζακίου.

Η μεταφορά τμημάτων των Ανεμογεννητριών έρχεται σαν συνέχεια των εργασιών υποδομής που πραγματοποιούνται εδώ και πάνω από έναν χρόνο στον Τύμπανο, αλλά και της διάνοιξης των δρόμων στην περιοχή του Μουζακίου που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here