ΟΡΓΗ στην Κίνα από τον βασανισμό Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου: Ο κόσμος πιέζει για εμπλοκή!

0
394

Καλούν να υψωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο!…

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί το φρικιαστικό βίντεο με τον βασανισμό και πιθανότατα εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου από Ουκρανούς.

Το βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε χθές, μπορεί να δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ουκρανούς για λόγους ψυχολογικού πολέμου, αλλά οι συνέπειες της δημοσίευσης του ενδέχεται να είναι ολέθριες για την Ουκρανία.

Στην Κίνα το βίντεο κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακών τόπων, προκαλώντας κύμα απίστευτης οργής στον λαό.

Τα σχόλια και οι αναρτήσεις είναι πλέον αμέτρητες με τους πιο σκληρούς να ζητούν εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας και να θέλουν να υψωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο!

Αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις στην Ρωσία, πράγμα που όμως ήταν αναμενόμενο. Το γεγονός ότι οι φερόμενοι δράστες του εγκλήματος πολέμου έπαιρναν μετά τηλέφωνο τις οικογένειες των θυμάτων και της εξύβριζαν κάνοντας «πλάκα», έχει ακυρώσει οποιοδήποτε αίσθημα αλληλεγγύης του Ρωσικού λαού στους αμάχους Ουκρανούς.

Η πλειοψηφία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ρωσία σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα βίντεο τα οποία έχουν κατακλύσει και τα μεγάλα ΜΜΕ, απαιτούν από τον Πούτιν να «ισοπεδώσει το Κίεβο».

Στην δημοσιότητα φρικτό βίντεο από τον βασανισμό Ρώσων αιχμαλώτων

Οι Ρώσοι στρατηγοί όμως απαιτούν αυτοσυγκράτηση και προσπαθούν να κρατήσουν τους Ρώσους στρατιώτες από οποιαδήποτε ενέργεια αντεκδίκησής που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το διεθνές κλίμα το οποίο είναι καταδικαστικό για την ρωσική εισβολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here