Οργανωμένο σαμποτάζ: 25 δις βγήκαν εκτός Ελλάδας για να εκβιαστεί η χώρα!

0
238

Η JP Morgan αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας που υλοποιήθηκε το 2015. Τα ποσά που αναφέρονται είναι ιλιγγιώδη, χωρίς ιστορικό προηγούμενο.

Η ενορχήστρωση αυτού του οργανωμένου σαμποτάζ, συνιστά κακούργημα που οι αυτουργοί του δεν θα γλιτώσουν την ισόβια κάθειρξη.

Ο σκοπός…..προφανής: Να γονατίσει η Ελλάδα και να πάει σε στάση πληρωμών-περιορισμό κίνησης κεφαλαίων ώστε να συρθεί στην διαπραγμάτευση σιδεροδέσμια. 

Δεν έχει καμία σημασία εάν το σχέδιο απέτυχε. Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νοσηροί εγκέφαλοι που συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτό το αντεθνικό και ολέθριο σχέδιο.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα περιθώριο για ευγένειες. Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η έρευνα, να εντοπιστούν οι διακινητές των κεφαλαίων, με φθίνουσα σειρά ώστε να παραθέσουν τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτές τις κινήσεις.

Σεβόμενοι το έργο της δικαιοσύνης, δεν θα υποδείξουμε ενόχους. Θα πιέσουμε όμως ώστε η έρευνα να είναι άμεση και αποτελεσματική. Και η τιμωρία οποιουδήποτε Στουρνάρα επιχειρήσει να την εμποδίσει, παραδειγματική. Όπως των ενορχηστρωτών.

Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει συμπαρασύροντας την χώρα, εάν δεν τσακίσει άμεσα τον εσωτερικό εχθρό.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here